URAW Blue Hair Serum ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. URAW Blue Hair Serum ne işe yarar?
  2. Mavi serum forte nasıl kullanılır?
  3. Mavi su tehlikeli mi?
  4. Saç çıkaran mavi su nasıl kullanılır?
  5. Saç serumu sürdükten sonra yıkanır mı?
  6. Mavi su sürdükten sonra yıkanır mı?
  7. Mavi suyun zararları nelerdir?
  8. Mavi Su sürdükten sonra yıkanır mı?

URAW Blue Hair Serum ne işe yarar?

Mavi Serum Forte Nedir Ne İşe Yarar? Mavi Serum Forte Saçlarınız dökülmesini önlemeye yardımcı olur. Saç dökülmesinin önlenmesine, saçlara bakım yapmaya ve hacimli görünen saçlara ulaşmanıza yardımcı olur.

Mavi serum forte nasıl kullanılır?

Uraw Mavi Serum Forte Kullanımı: Temiz ve hafif nemli saça 2-3 damla Mavi Serum Forte damlatın ve Saç diplerine friksiyon (kafa derisi ovalayarak masaj) yaparak uygulayın. Günde 2 defa kullanılması tavsiye edilir.

Mavi su tehlikeli mi?

Mavi su, içeriğini bilmediğimiz, yan etkilerini öngöremediğimiz, denetimsiz bir üründür. Saçlı deride, uzun süreli kullanımı, yıllar içerisinde deri kanserine yol açar bilemiyoruz. Mavi su ile birlikte evde kullanılmak üzere satılan dermarollerların bilinçsiz kullanımı ise mikrop kapmamıza yol açabilir.

Saç çıkaran mavi su nasıl kullanılır?

Saç derisine direkt olarak uygulanan ve saça anında nüfuz eden mavi su duştan sonra nemli saça uygulanır. Aşırı kullanım yerine belli miktarlarda saç derisine masaj yaparak uygulanması gerekmektedir. Kullanımdan etki görebilmekte için yaklaşık olarak 3-4 hafta boyunca düzenli sürmelisiniz.

Saç serumu sürdükten sonra yıkanır mı?

Duşa girmeden önce de saçlarınıza saç serumu uygulayabilirsiniz. Saçlarınıza süreceğiniz OGX Saç Serumunu on dakika saçınızda bekletip sonra yıkayabilirsiniz.

Mavi su sürdükten sonra yıkanır mı?

Mavi su kuru değil ıslak saça uygulanmalıdır. Dört beş dakika bekledikten sonra ılık suyla durulanması gerekir.

Mavi suyun zararları nelerdir?

Türk Kardiyoloji Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Okuyan, "Mavi suyun ciddi tansiyon düşüklüğü yapabileceği ve özellikle riskli hastalarda büyük sorunlara yol açabileceği unutulmamalıdır" diyerek, risk grubunda olan kişileri kalp krizine karşı uyardı. Dermatoloji Uzmanı Doç.

Mavi Su sürdükten sonra yıkanır mı?

Mavi su kuru değil ıslak saça uygulanmalıdır. Dört beş dakika bekledikten sonra ılık suyla durulanması gerekir.