Yıldızlar SSS Holding sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Yıldızlar SSS Holding sahibi kim?
  2. Yıldızlar SSS Holding ne iş yapar?
  3. Sebahattin Yıldız kimdir nerelidir?
  4. Yıldız Holding hangi sektörde?
  5. Edip Eren kimdir?
  6. Yıldız Grup kimin?
  7. Söğütsen seramik kapandı mi?
  8. Hilal Yildiz kimdir?
  9. Yıldız Holding'in başkanı kim?

Yıldızlar SSS Holding sahibi kim?

YILDIZLAR SSS HOLDİNG Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin YILDIZ, ticaret geleneğine sahip bir ailenin üçüncü kuşak temsilcilerindendir. SÖĞÜTSEN SERAMİK FABRİKASI Söğüt Seramik adıyla 1973 yılında kurulan tesise 2000 yılında ortak olunmuş, 2003 yılında da tamamı satın alınmıştır.

Yıldızlar SSS Holding ne iş yapar?

Grubumuzun faaliyet alanlarını ağırlıklı olarak; “Madencilik”, “Seramik-Granit” ve “Enerji-Petrol” sektörleri oluşturmaktadır. Bunların yanı sıra inşaat, nakliye, sigorta, turizm vb. sektörler de ticari iştigal alanlarımız arasında yer almaktadır.

Sebahattin Yıldız kimdir nerelidir?

1960 Muş Varto doğumludur. Elazığ Devlet Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Fakültesi'nden mezun oldu. Yıldız Üniversitesi Su ve Çevre Dalında Master yaptı. Orta derece İngilizce bilmektedir.

Yıldız Holding hangi sektörde?

Bugün holdingimizin çatısı altında bisküviden çikolataya, şekerlemeden sakıza, sıvı yağdan süt ürünlerine, gazlı içecekten dondurma ve kahveye uzanan geniş bir yelpazede üretim yapıyoruz.

Edip Eren kimdir?

Yıldızlar İnşaat ve Yıldızlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı olan Eren, Anadolu Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. ... Yıldızlar Grup'un birbirinden başarılı pek çok inşaat ve enerji şirketi Diyarbakır'dan Suudi Arabistan'a, Sarajevo'dan İstanbul'a kadar pek çok yerde çok kaliteli işler yapmaktadır.

Yıldız Grup kimin?

Yıldız Holding, Sabri Ülker tarafından kurulan ve Ülker'i de bünyesinde barındıran bir ticari kuruluştur.

Söğütsen seramik kapandı mi?

Bilecik'in Söğüt ilçesinde faaliyet gösteren bir seramik fabrikası, 2 aylık üretimi durdurma kararının ardından 700 çalışanı ile tekrar üretime başladı.

Hilal Yildiz kimdir?

Hilal Yıldız tarihinde dünyaya geldi. Liseyi Adapazarı Atatürk Lisesi'nde okudu. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Ana sanat Dalı bölümü mezunu olan oyuncu özel oyunculuk eğitimleri de aldı.

Yıldız Holding'in başkanı kim?

1944'te merhum amcam ve babam Asım ve Sabri Beyler tarafından kurulan Ülker, bugün dünya çapında bir şirket haline gelmiştir. Türkiye'den dünya markası çıkarma hedefimize yönelik kurduğumuz pladis, kendi alanında dünyada üçüncüdür.