En iyi Yataş yatak Hangisi?

İçindekiler:

  1. En iyi Yataş yatak Hangisi?
  2. Yataş yatak indirim ne zamana kadar?
  3. En rahat yatak nasıl olmalı?
  4. Nasıl bir yatak tercih edilmeli?

En iyi Yataş yatak Hangisi?

Peki en iyi Yataş yatak modeli hangisi diye soracak olursanız, kullananların büyük bir kısmı Yataş prestige prime ortopedik yatak olarak göstermektedir. Yataş prestige prime ortopedik yatak, döküm sünger teknolojisi ile üretilmektedir. Sert yatak sevenler için en iyi seçim diyebiliriz.

Yataş yatak indirim ne zamana kadar?

Yatak, baza ve başlıklarda %40'a varan + %10 KDV indirimi ile birlikte her 3.990 TL alışverişte 350 TL hediye çeki kampanyası 1 Mayıs - 30 Haziran 2019 tarihleri arasında geçerlidir.

En rahat yatak nasıl olmalı?

Yatak almanın altın kuralı, odanızın müsaade ettiği ölçüde mümkün olduğunca büyük bir yatak almaktır. Küçük ebattaki yataklar uyku kalitesini büyük ölçüde düşürür. İdeal yatağın boyu en uzun partnerden en az 10-15 cm uzun, eni ise minimum 130 cm olmalıdır.

Nasıl bir yatak tercih edilmeli?

Yumuşak yataklar, omurganın şeklini aldıkları için uyku sırasında rahatsızlık verebiliyorken sert yataklar ise sırt ve bel ağrısına yol açabiliyor. ... Bu doğrultuda yaylı, lateks, visko gibi yatak türleri arasından sizin için en uygun olan malzemeye sahip orta sertlikteki yatağı tercih etmenizi tavsiye ederiz.