beIN Connect giriş nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. beIN Connect giriş nasıl yapılır?
  2. beIN Connect te neler var?
  3. beIN Connect ücret ne kadar?
  4. beIN CONNECT aynı anda kaç kişi izleyebilir?
  5. beIN CONNECT 15 gün ücretsiz nasıl kullanılır?
  6. BEIN Connect eğlence paketi aylık ne kadar?
  7. Beın Connect Eğlence Paketi nedir?

beIN Connect giriş nasıl yapılır?

www.beinconnect.com.tr adresinden giriş yap butonuna tıklayarak Digiturk üyelik numaran veya cep telefonu numaranla şifreni tuşlayıp giriş yapabilirsin.

beIN Connect te neler var?

Yüzlerce Film, Dizi, Belgesel ve çok daha fazlası beIN CONNECT'te! Süper Lig, THY Euroleague, Bundesliga, League 1 ve çok daha fazlası seninle! Eğlence, spor hepsi beIN CONNECT'te! Filmden diziye, çizgi filmden spora izlemek istediğin her şey burada!

beIN Connect ücret ne kadar?

* Ücretsiz 30 gün sonrasında, ayda sadece 14,90 TL.

beIN CONNECT aynı anda kaç kişi izleyebilir?

Hayır bir kullanıcı adı ile aynı anda tek bir yerden izleme yapılabilir. Digiturk beIN Connect kutusu olanlarda, kutu dışında yine aynı anda 1 yerden izleyebilirler yani 1 kutu+1 mobil cihaz.

beIN CONNECT 15 gün ücretsiz nasıl kullanılır?

15 gün boyunca herkese ücretsiz Abonelik şartının aranmadığı kampanyaya, kayıt sayfası üzerinden cep telefonu ile şifre oluşturarak giriş yapmak mümkün. Söz konusu kampanya ile Digiturk'ün zengin içeriklerinin geniş bir kitle tarafından ücretsiz olarak keşfedilmesinin sağlanması amaçlanıyor.

BEIN Connect eğlence paketi aylık ne kadar?

30 Gün Ücretsiz Eğlence Paketi ile 1 ay Sporextra+ Hediye! * Ücretsiz 30 gün sonrasında, ayda sadece 14,90 TL. Dilediğin an üyeliğini iptal et!

Beın Connect Eğlence Paketi nedir?

Film, Dizi, Çocuk, Belgesel ve çok daha fazlası Eğlence Paketi'nde! Kullanım Koşulları: Kupon Kodu aktive edildiği anda, satın alınan paket anında aktif olacak ve 12 Ay boyunca Eğlence Paketi içeriklerinin izleme hakkını verecektir. ...