Dr Ferman Mucize Doktor kimdir?

İçindekiler:

  1. Dr Ferman Mucize Doktor kimdir?
  2. Mucize Doktordaki Ferman hocanın adı ne?
  3. Mucize Doktor ferman çıkıyor mu?
  4. Mucize Doktor Onur Tuna nereli?
  5. Ferman Ne doktoru?
  6. Onur Tuna memleketi neresi?
  7. Doktordaki Ferman nereli?
  8. Ferman kaç cm?
  9. Neslihan Atagülün kardeşleri kimdir?

Dr Ferman Mucize Doktor kimdir?

Mucize Doktor dizisinde Ferman Eryiğit karakterini "Onur Tuna" canlandırmaktadır.

Mucize Doktordaki Ferman hocanın adı ne?

Savant sendromlu doktor Ali Vefa'nın öyküsünün konu edinildiği Mucize Doktor'da, Doktor Ferman'ı canlandıran Onur Tuna'nın kim olduğu, özel yaşamı ve kariyeri tüm dizi takipçileri tarafından merak ediliyor.

Mucize Doktor ferman çıkıyor mu?

FOX TV sevilen dizisi Mucize Doktor peş peşe ayrılıklar! Mucize Doktor dizisinde Ferman karakteri diziden ayrılıyor. Onur Tuna'nın canlandırdığı Ferman karakteri Mucize Doktor dizisine veda ediyor! FOX TV ekranlarında Mucize Doktor dizisi ayrılıklar bitmiyor!

Mucize Doktor Onur Tuna nereli?

1985'te Çanakkale'de doğdu. Liseyi Bursa'da okudu. Robert Bosch'ta basketbol başta olmak üzere voleybol, masa tenisi ve futbol oynadı. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisansını tamamladıktan sonra, Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı'nda bir yıl Sanat Müziği Ses Eğitimine devam etti.

Ferman Ne doktoru?

30'larında, hastanenin yıldız cerrahı. Adil Hoca tarafından yetiştirilmiş. Ukala ve uzak görünüyor ama aslında bir sırrı var.

Onur Tuna memleketi neresi?

Onur Tuna'nin doğumgünü 16 Temmuz 1988. Aslen Çanakkaleli olan Onur Tuna'nin annesi tapu dairesinden emekli memur iken, Onur Tuna'nin babası matematik öğretmenidir. Bir ağabeyi olan Onur Tuna, 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimi aldı.

Doktordaki Ferman nereli?

02.07.1985 tarihinde Çanakkale'de doğmuştur. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Üniversitesi konservatuvarında Sanat Müziği ses eğitimi de aldı. 1,95 boyunda olan Onur Tuna, ortaokul yıllarından itibaren lisanslı voleybol ve basketbol oynadı.

Ferman kaç cm?

1.97 cm boyundaki oyuncu, lisanslı basketbol, voleybol, masa tenisi ve futbol oynamıştır. 15 yaşında lisanslı basketbolcu olarak Bursa Oyak Renault'a transfer oldu ve dolayısıyla Bursa Erkek Lisesi'nde okudu.

Neslihan Atagülün kardeşleri kimdir?

İlkay Atagül Neslihan Atagül/Kardeşleri