Istanbul DasDas kimin?

İçindekiler:

  1. Istanbul DasDas kimin?
  2. DasDas ne demek?
  3. DasDas Online tiyatro nasıl izlenir?
  4. DasDas kaç kişilik?
  5. DasDas Parallel Universe Ne zamana kadar?
  6. DasDas sergi nerede?
  7. Mert Fırat Alevi mi?
  8. Parallel Universe sergisi ne zaman bitiyor?
  9. DasDas Parallel Universe sergisi nerede?
  10. Mert Fırat nereli kimdir?
  11. Parallel Universe sergisi kimin?
  12. Parallel Universe nerede?
  13. Mert Fırat nereli kaç yaşında?
  14. Mert Fırat ailesi nereli?
  15. Paribu sunar Parallel Universe sergisi nerede?
  16. Parallel Universe sergisi ne kadar sürüyor?

Istanbul DasDas kimin?

DasDas, Mart 2017'de Ataşehir, İstanbul'da açılan çok amaçlı sahne ve gösteri sanatları merkezi. DasDas, oyuncu Mert Fırat ve Didem Balçın, müzisyen Harun Tekin ve Koray Candemir ve Mars Entertainment'ın kurucularından Muzaffer Yıldırım tarafından ilk olarak Mart 2017'de açıldı.

DasDas ne demek?

DasDas yaklaşık bir yıl önce İstanbul'un Ataşehir semtinde açılan bir kültür-sanat ve eğlence merkezi. Tiyatroyu, müziği ve yemeği bir araya getiren çok işlevli bir mekan. ... DasDas'ın kurucuları arasında olan müzisyen Koray Candemir ve oyuncu Mert Fırat ile neden Ataşehir'de bir mekan açmayı tercih ettiklerini konuştuk.

DasDas Online tiyatro nasıl izlenir?

DasDas Online'dayız!
  1. Bilet. İzlemek istediğiniz oyunun biletini Mobilet üzerinden satın alın.
  2. Referans kodunu kontrol et. Satın alma işleminin ardından Mobilet tarafından iletilen referans kodunu kontrol edin.
  3. Oyunu izle.

DasDas kaç kişilik?

DasDas 3000 metrekarelik kapalı, 600 metrekarelik açık alanda konumlanacak. DasDas Sahne yeni yerinde geçen sezonda da olduğu gibi oyunlara, DasDas Müzik'le konserlere 700 kişi oturum kapasiteli salonuyla ev sahipliği yapacak.

DasDas Parallel Universe Ne zamana kadar?

Her biri 30 dakika sürecek seanslarda, yapay zeka sayesinde Van Gogh tablolarını sadece görmeyecek aynı zamanda tabloların içinde gezinebileceksiniz. Van Gogh eserlerinin renkleri ve şekilleri içeriğimizin temelini oluşturacak.

DasDas sergi nerede?

Bir süredir DasDas Online üzerinden sevilen tiyatro oyunlarını online olarak tiyatroseverlerle buluşturan DasDas, şimdi de Ataşehir Metropol İstanbul'daki sahnesini dijital bir sergi alanına dönüştürüyor.

Mert Fırat Alevi mi?

Mert Fırat Çerkes ve Arap kökenlidir.Babası 1980'li, yılların tanınmış arabesk sanatçılarından Nihat Fırat'dır. Baba tarafından Antakya'lı, anne tarafından Kayseri'lidir. Ortaokuldan beri okulun tiyatro kolunda oldu.

Parallel Universe sergisi ne zaman bitiyor?

Paribu ana sponsorluğundaki Parallel Universe Exhibition by Ouchhh 15 Eylül'e kadar ziyaret edilebilecek. Türkiye'nin en yüksek hacimli kripto para işlem platformu Paribu, kültür sanat alanında yürüttüğü faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.

DasDas Parallel Universe sergisi nerede?

İstanbul Anadolu yakasındaki kültür ve eğlence mekânında “Parallel Universe” isimli sergi açıldı. Yapay zekâ ve insan işbirliği ile oluşturulan dört farklı eserin yer aldığı sergi, renk ve ışık şovlarının içinde “deneyim” yaşatıyor.

Mert Fırat nereli kimdir?

Mert Fırat, tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Fırat, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. ... Tiyatro kariyerine daha fazla ilgi gösteren başarılı oyuncu, pek çok sinema filminde de rol aldı. Ünlü oyuncu 2018 yılında İdil Fırat ile hayatını birleştirmiştir.

Parallel Universe sergisi kimin?

DasDas'ın İlk Dijital SergisiPARALLEL UNIVERSE” Açılıyor | Artful Living.

Parallel Universe nerede?

İstanbul Anadolu yakasındaki kültür ve eğlence mekânında “Parallel Universe” isimli sergi açıldı. Yapay zekâ ve insan işbirliği ile oluşturulan dört farklı eserin yer aldığı sergi, renk ve ışık şovlarının içinde “deneyim” yaşatıyor.

Mert Fırat nereli kaç yaşında?

Mert Fırat
DoğumŞahabettin Mert Fırat Ankara, Türkiye
MilliyetTürkiye
EğitimAnkara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü
MeslekOyuncu, senarist
5 satır daha

Mert Fırat ailesi nereli?

Ankara'da doğan başarılı oyuncu, yaptığı bir açıklamada; "Benim soyumun içinde Arap var, baba tarafı Suriye'den gelme, ötekiler Kafkasya'dan, bir dedem var Kayserili" ifadelerini kullandı. Mert Fırat, kariyerine Tiyatro ile başlayarak birçok sinema filmleri ve televizyon dizilerinde yer aldı.

Paribu sunar Parallel Universe sergisi nerede?

DasDas, Ouchhh ve Zenger işbirliğiyle gerçekleştirilen, Paribu ana sponsorluğundaki Parallel Universe sergisi DasDas'ta.

Parallel Universe sergisi ne kadar sürüyor?

Paribu Ana Sponsorluğunda Parallel Universe Her biri 30 dakika sürecek seanslarda, yapay zeka sayesinde Van Gogh tablolarını sadece görmeyecek aynı zamanda tabloların içinde gezinebileceksiniz. Van Gogh eserlerinin renkleri ve şekilleri içeriğimizin temelini oluşturacak.