Esnaflara yardım başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Esnaflara yardım başvurusu nasıl yapılır?
  2. Esnaf Destek Paketi kimlere verilecek?
  3. Hibe desteği başvurusu kimlere verilir?
  4. 3000 hibe Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır?
  5. 3 bin TL hibe desteği kimlere verilecek?

Esnaflara yardım başvurusu nasıl yapılır?

Başvurular e-Devlet (turkiye.gov.tr) üzerinden alınacak. Destek başvuruları 23 Haziran 2021 Çarşamba saat 23.59'a kadar devam edecek. 30 günlük süreçte çevrimiçi başvuruda yaşanabilecek yoğunluğun, hizmete erişime engel olmasını önlemek için, başvurular TC kimlik numarasının son hanesine göre alınacak.

Esnaf Destek Paketi kimlere verilecek?

Esnafa 5 bin ve 3 bin lira hibe desteğinden 17 Mayıs itibarıyla gelir vergisi mükellefi olan esnaf yararlanacak. Başvuralar e-Devlet'ten yapılacak ve 25 Mayıs tarihinde başlayarak bir ay sürecek.

Hibe desteği başvurusu kimlere verilir?

Salgından etkilenen 1,5 milyona yakın esnaf ve sanatkara hibe desteği başvuruları başladı. ... Destekten 'den itibaren gelir vergisi mükellefiyeti olan esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirler kazançlarına esas faaliyet konuları üzerinden yararlanabilecek.

3000 hibe Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır?

2. grup 3000 TL hibe desteği verilecek esnaf için tıklayınız. Söz konusu desteğe sadece 17 Mayıs'taki vergi kayıtları esas alınarak belirlenen ve destek şartlarını taşıyan vatandaşların başvurusu kabul edilecek. e-Devlet hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? Başvurular e-Devlet (turkiye.gov.tr) üzerinden alınacak.

3 bin TL hibe desteği kimlere verilecek?

İkinci gruba daha önceki destek ödemelerinden yararlanan lokantalar, pastaneler, dondurmacılar, terziler, berberler, taksici, minibüsçü, otobüsçü ve pazarcıların da dahil olduğu bu gruptaki vatandaşlara bir defaya mahsus 3 bin lira hibe ödemesi yapılacaktır.