e-Devlet aile gelir belgesi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. e-Devlet aile gelir belgesi nasıl alınır?
  2. Aile gelir belgesi nasıl alınır?
  3. Bankaların istediği gelir belgesi nedir?
  4. Serbest çalışan gelir belgesi nereden alınır?
  5. Işyeri çalışma izin belgesi nasıl alınır?
  6. Maaşımı nereden görebilirim?

e-Devlet aile gelir belgesi nasıl alınır?

- E-devlet sistemine giriş yaptıktan sonra kurumlar kısmından Maliye Bakanlığı'nı seçmeniz gerekir. - Açılan sayfada e-bordo yazarak aile gelir belgesine ulaşabilirsiniz. Bu belgede gelir bilgileriniz yer almaktadır. Aile gelir belgesini isteyen herkes rahatlıkla alabilir.

Aile gelir belgesi nasıl alınır?

SGK'ya bağlı olarak çalışan bir kişi aile gelir belgesini iş yerlerinden alabilirler. Kamuda çalışan bir kişi aile gelir belgesini Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından alabilirler. Bunu E-Devlet e-bordro ile alabilirsiniz.

Bankaların istediği gelir belgesi nedir?

Gelir Belgesi, kişinin aylık kazancını gösteren bir belgedir. Gelir belgesinin diğer bir adı aile gelir belgesidir. Ayrıca maaş bordrosu da denir. ... Örneğin, bir kişi kredi çekmek istediğinde veya yeni kredi kartı başvurusu yaptığında banka ondan gelir belgesi ister.

Serbest çalışan gelir belgesi nereden alınır?

Kamu kurum/kuruluşlarında çalışanlar için gelir belgesi, e-devlet sisteminde bulunan e-bordro bölümünden temin edilebilir.

Işyeri çalışma izin belgesi nasıl alınır?

Çalışma izin belgesi e Devlet üzerinden e Başvuru ekranından kolayca alınmaya devam ediyor. e Başvuru sistemine erişim güçlüğü yaşanması halinde form elle doldurulup çalışan ve iş yeri/firma yetkilisi tarafından imzalanarak izin belgesi kullanılabilir.

Maaşımı nereden görebilirim?

E-Devlet sisteminden giriş yaparak maaş bilgilerinin görüldüğü e-bordro sistemi, memuriyet sicil numaranızın yanı sıra yıl ve aya göre maaşlarınız ile çalışma şekli gibi öğrenmek isteyebileceğiniz bilgileri içerir.