Turkcell Lifebox ne kadar?

İçindekiler:

  1. Turkcell Lifebox ne kadar?
  2. Turkcell Akıllı Depo nedir?
  3. Turkcell Lifebox ne demek?
  4. Akıllı Depo nedir Lifebox?
  5. Akıllı Depolama Sistemleri Nedir?
  6. Turkcell bulut nedir?
  7. Turkcell Lifebox nasıl kullanılır?
  8. Turkcell Lifebox güvenli mi?
  9. Lifebox güvenli mi?
  10. Lifebox yedekleme nasıl yapılır?
  11. Drive in raf sistemi nedir?
  12. Otomatik depolama sistemleri nelerdir?
  13. Bulut yedekleme ne demek?
  14. Bulutun ne demektir?
  15. Bip nedir ne işe yarar?
  16. BiP nedir ne işe yarar?
  17. Lifebox Premium Paket nedir?
  18. Lifebox rehber yedekleme nasıl yapılır?
  19. Lifebox telefon rehberi nasıl yedeklenir?
  20. Turkcell yedekleme nasıl geri yüklenir?

Turkcell Lifebox ne kadar?

DAHA FAZLA
​Saklama Alanı​Ücret​
​100 GB Paket (100 GB saklama alanı)9,99 TL/ay​​
​250 GB Paket (250 GB saklama alanı ve Premium Üyelik)​​11,99 TL/ay
​500 GB Paket (500 GB saklama alanı ve Premium Üyelik)15,99 TL/ay​​
​2.5 TB Paket (2,5TB saklama alanı ve Premium Üyelik)​59,99 TL/ay​​
4 satır daha

Turkcell Akıllı Depo nedir?

Turkcell Akıllı Depo ile arşivinizdeki belge, resim, video ve müziklere bulunduğunuz her yerden istediğiniz zaman erişebilirsiniz.

Turkcell Lifebox ne demek?

lifebox fotoğraf, video, müzik ve dosyalarınızı saklayabileceğiniz, telefon rehberinizi yedekleyebileceğiniz; internete erişebildiğiniz her yerde telefon, tablet ya da bilgisayardan bu dosyalara ulaşabileceğiniz ve kolayca paylaşım yapabileceğiniz bir servistir.

Akıllı Depo nedir Lifebox?

Turkcell lifebox bulut depolama sistemi telefon yada tabletinizdeki fotoğraf, müzik, video ve dosyalarınızın otomatik olarak lifebox'a yani akıllı depoya kaydedilmesidir. Turkcell Lifebox bulut depolama sistemi sayesinde hiç bir resim, dosya yada videonuz kaybolmaz ve asla silinmez. ...

Akıllı Depolama Sistemleri Nedir?

Akıllı depo sistemleri, birlikte çalışan ve birbirine entegre depolama teknolojilerinin sonucudur. Malların otomatik olarak sevkiyat için alındığı, tanımlandığı, listelendiği, düzenlendiği ve çekildiği bir teknolojik ekosistem oluştururlar.

Turkcell bulut nedir?

Turkcell Bulut, Turkcell grup şirketlerinin sahip oldukları üstün teknolojik altyapıları kullanarak, kurumsal müşterilerine sundukları bilişim hizmetlerinin ortak adıdır. www.turkcellbulut.com sitesi üzerinden altyapı (sunucu, yedekleme vb.)

Turkcell Lifebox nasıl kullanılır?

Turkcell operatörünün kullanılması halinde telefonun kısa mesaj bölümüne gelerek; LIFEBOX yazarak 2200'a ücretsiz mesaj gönderildiği zaman telefona uygulamanın linki otomatik şekilde gönderilecektir. Daha sonra uygulamaya giriş yaparak, istenen izinler onaylanıp, uygulama kullanılmaya başlanabilir.

Turkcell Lifebox güvenli mi?

İSTANBUL (AA) - Turkcell'in bulut depolama servisi lifebox sayesinde cep telefonundaki rehber, fotoğraf ve videolar güvenle saklanabiliyor. ... Instagram ve Facebook'ta olan ama telefona kaydedilemeyen fotoğraflar da böylece güvenle saklanabiliyor.

Lifebox güvenli mi?

İSTANBUL (AA) - Turkcell'in bulut depolama servisi lifebox sayesinde cep telefonundaki rehber, fotoğraf ve videolar güvenle saklanabiliyor. ... Instagram ve Facebook'ta olan ama telefona kaydedilemeyen fotoğraflar da böylece güvenle saklanabiliyor.

Lifebox yedekleme nasıl yapılır?

“Rehber yedekleme” bölümünü açtığınızda sarı renkli bölgedeki “Lifebox'a yedekle” seçeneğine tıklayın. Yedekleme talimatını verdikten sonra rehberinizde bulunan cep telefonu numaraları ve e-posta adresleri Lifebox uygulamasına yüklenir, yani işlem başlar.

Drive in raf sistemi nedir?

Mevcut depo alanının ve hacminin en yararlı şekilde maksimum kullanımını sağlayan raf sistemlerinden birisidir. ... Aynı tip ya da birbirine benzer çok sayıda paletli ürünün maksimum şekilde stoklanması için idealdir.

Otomatik depolama sistemleri nelerdir?

Otomatik depolama ve boşaltma sistemleri (ODBS) firmalardaki ürünlerin depo içerisinde depolanması ve boşaltılması için kullanılan sistemlerdir. ODBS'lerde farklı depo yerleşimlerinde çeşitli otomatik depolama ve boşaltma araçları kullanılmaktadır.

Bulut yedekleme ne demek?

Bulut Yedekleme, Cloud Sunucunuzun içerisindeki dosyaların yedeklenmesini sağlar. Bulut Yedekleme ile yedeklenen veriler günlük olarak şifrelenerek Teknotel sunucularında depolanır. Yedeği alınan Cloud Sunucunuzun geri yüklenmesi tümüyle sağlanır.

Bulutun ne demektir?

Bulut, serbest bir hava kütlesinde toplanmış, gözle görülebilir su damlacıkları, buz kristalleri veya her ikisinin karışımından oluşan yapı.

Bip nedir ne işe yarar?

“En İnovatif Uygulama” ödülünü kazanan BİP, kullanıcılarına hızlı ve güvenli mesajlaşma, kaliteli sesli ve görüntülü görüşme sağlıyor. BİP uygulaması ile kullanıcılar, kaybolan mesaj, caps yaratma, mesajlaşma, grup mesajlaşması, konum paylaşma, oyunlar ve para transferi gibi özellikleri kullanabiliyor.

BiP nedir ne işe yarar?

“En İnovatif Uygulama” ödülünü kazanan BİP, kullanıcılarına hızlı ve güvenli mesajlaşma, kaliteli sesli ve görüntülü görüşme sağlıyor. BİP uygulaması ile kullanıcılar, kaybolan mesaj, caps yaratma, mesajlaşma, grup mesajlaşması, konum paylaşma, oyunlar ve para transferi gibi özellikleri kullanabiliyor.

Lifebox Premium Paket nedir?

Lifebox Premium ise orijinal kalitede yedekleme, telefon rehberinde tekrarlayan kontakları silme, sınırsız yüz, nesne ve yer tanıma ile fotoğrafları otomatik olarak gruplandırma, Instagram'da beğeni garantili paylaşımlar için sınırsız PhotoPick Analizi gibi avantajlı özellikleri barındırıyor.

Lifebox rehber yedekleme nasıl yapılır?

Rehber yedekleme” bölümünü açtığınızda sarı renkli bölgedeki “Lifebox'a yedekle” seçeneğine tıklayın. Yedekleme talimatını verdikten sonra rehberinizde bulunan cep telefonu numaraları ve e-posta adresleri Lifebox uygulamasına yüklenir, yani işlem başlar.

Lifebox telefon rehberi nasıl yedeklenir?

Lifebox Rehber Yedekleme Nasıl Yapılır Lifebox uygulaması İOS ve Android işletim sistemine sahip telefonlarda kullanılan lifebox Samsung yada Iphone marka telefon modellerinde rahatlıkla kullanılabilir. Lifebox uygulamasını telefonunuza indirdikten sonra kullanıcı giriş yapıp yedekle tuşuna basmanız yeterlidir.

Turkcell yedekleme nasıl geri yüklenir?

İlk Kullanım Bilgileri. Telefonunuz açıldığında Google Play Store ya da T-Market üzerinden Turkcell Telefon Yedekleme uygulamasını indirin. Uygulama yüklendiğinde Turkcell Numaranız ve Turkcell Şifreniz ile giriş yapın. "Geri Yükle" seçildiğinde alınan yedek numaralar yeni HTC One serisi cihazınıza geri yüklenir.