Aksis yeni kayıt nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Aksis yeni kayıt nasıl yapılır?
  2. Istanbul Üniversitesi Online Kayıt Nasıl Yapılır?
  3. Auzef Öğrenci Numarası nereden öğrenilir?
  4. Auzef referans numarası nasıl alınır?
  5. Auzef ders materyallerine nasıl girilir?
  6. Aöf e kitap nasıl indirilir?
  7. Açık Öğretim kitapları nasıl temin edilir?

Aksis yeni kayıt nasıl yapılır?

AKSİS Otomasyon sistemine kayıt için https:/aksis.istanbul.edu.tr/ adresinden “Hesap Oluştur” butonunu tıklayınız. Formda gerekli alanları doğru bir şekilde doldurunuz. (“Kullanıcı adı” ve” Kullanıcı Aktifleştirme Bağlantısı” e-posta adresinize gönderileceği için bilgilerinizi doğru girdiğinizden emin olunuz.)

Istanbul Üniversitesi Online Kayıt Nasıl Yapılır?

2 Eylül – tarihleri arasında basvuru.istanbul.edu.tr adresinden sınavsız ikinci üniversite başvurusu için hesap oluşturulur. Hesap aktivasyon işlemi tamamlanır. Aynı sisteme giriş yapılarak bilgi güncelleme ve tercih işlemleri gerçekleştirilir.

Auzef Öğrenci Numarası nereden öğrenilir?

Öğrenci numarasını bilmeyen öğrencilerimiz 02124400044'ü arayarak öğrenebilirler.

Auzef referans numarası nasıl alınır?

Referans numaranızı almak için http://aksis.istanbul.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifreniz ile otomasyon sistemine giriş yapınız. Giriş yaptıktan sonra Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)'ne tıklayınız. Sol menüdeki "Harç Bilgileri" kısmından Referans numaranızı ve ödeme miktarınızı görebilirsiniz.

Auzef ders materyallerine nasıl girilir?

Öğrencilerimiz, kendi öğrenci otomasyon sistemine kişisel kullanıcı adları ve şifreleri ile girebilirler. Öğrencilerin ders içeriklerini (pdf, video,ppt) görebildikleri sistemdir. Ders kitaplarınıza (epub,pdf) akıllı telefonlarınızı kullanarak internet üzerinden ulaşabilirsiniz.

Aöf e kitap nasıl indirilir?

ekampus.anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak Derslerim bölümünden erişilebilir. Bu Kitapların Özetleri ve diğer Kaynaklar için aşağıdaki linki tıklayınız..

Açık Öğretim kitapları nasıl temin edilir?

Peki kayıt oldunuz, ders seçimi yaptınız, bundan sonra ne olacak? Daha sonra ders seçimi çıktısını alarak açık lise kayıt bürolarına gidip kitaplarınızı alabilirsiniz. Ayrıca internet üzerinden de bu kitapların temin edilmesi mümkün. Açık lise ders kitapları öğrencilere o dersi ilk kez seçtiğinde verilir.