Anadolu Üniversitesi yüksek lisans başvuruları ne zaman?

İçindekiler:

  1. Anadolu Üniversitesi yüksek lisans başvuruları ne zaman?
  2. AÖF yüksek lisans kimler başvurabilir?
  3. Anadolu Üniversitesi YDS istiyor mu?
  4. Anadolu Üniversitesi Tezsiz yüksek lisans kaç TL?
  5. Bahar dönemi yüksek lisansa başlanır mı?

Anadolu Üniversitesi yüksek lisans başvuruları ne zaman?

1- Adaylar başvurularını 05-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesinin basvuruyld. anadolu.edu.tr adresinden yapacaklardır. 2- Adayların başvuru yapabilmesi için öncelikle sisteme “Üye Ol” linkini kullanarak sadece bir kez üye olması gerekmektedir.

AÖF yüksek lisans kimler başvurabilir?

Açıköğretim fakültesi mezunu olarak örgün eğitim mezunları ile aynı koşullarda ve haklarla lisansüstü eğitim başvurularınızı yapabilirsiniz. Açıköğretim Mezunu Olarak ALES Puanım En Az Kaç Olmalı? Tezsiz yüksek lisans programları için ALES şartı kaldırılmıştır. Tezli programlar için ise en az 55 olması gerekir.

Anadolu Üniversitesi YDS istiyor mu?

Adayın lisans veya tezli yüksek lisans diplomasına, en az 3,00/4,00 (75/100) lisans veya tezli yüksek lisans GNO'suna sahip olması ve belirlenen ALES ve yabancı dil puanlarını almış olması gerekmektedir.

Anadolu Üniversitesi Tezsiz yüksek lisans kaç TL?

Anadolu Üniversitesi uzaktan öğretim tezsiz yüksek lisans programlarında bir ders saati 120 TL olarak ücretlendirilmiştir. Buna göre bir programın tüm derslerinin toplam ücreti 3960 TL olmaktadır. Ödemeler alınan ders saatine göre dönemlik olarak ve tek seferde alınmaktadır.

Bahar dönemi yüksek lisansa başlanır mı?

Yüksek lisans başvuruları güz ve bahar dönemi olmak üzere sene içerisinde iki defa yapılmakdatır. Ara dönemde mezun olmanız durumunda da yüksek lisans başvurunuzu yapıp eğitime başlama şansınız vardır.