Kerevitaş kime satılacak?

İçindekiler:

  1. Kerevitaş kime satılacak?
  2. Kerevitaş ne iş yapar?
  3. Kerevitaş hangi ülkelere ihracat yapıyor?
  4. Kerevitas sahibi kim?
  5. Super Fresh ne demek?

Kerevitaş kime satılacak?

Kerevitaş, yılsonuna kadar tamamlanması beklenen anlaşmayla Besler'in satın alımı için 904,5 milyon TL ödeyecek. Kerevitaş yeni yapısıyla 2 milyar TL'ye yakın ciro büyüklüğüne sahip olacak ve Türkiye'nin halka açık en büyük ikinci gıda şirketi halini alacak.

Kerevitaş ne iş yapar?

Türkiye'de perakende dondurulmuş gıda sektörünün ilk şirketi olan Kerevitaş Gıda Sanayi, 1970 yılında Bursa'nın Akçalar ilçesinde kuruldu. ... Toplu tüketim ve perakende kanalında toplam 400'e yakın ürüne sahip olan Kerevitaş; üretimin hammadde seçiminden son tüketiciye ulaşana kadar her aşamasını titizlikle ele alır.

Kerevitaş hangi ülkelere ihracat yapıyor?

Böylelikle günden güne yeni pazar alanlarını takip edebilmekte, aynı zamanda bütün AB ülkelerine, Türki Cumhuriyetlere, Kuzey Kıbrıs'a, Arap Ülkelerine ve ABD'ye ihracat yapmaya devam etmektedir.

Kerevitas sahibi kim?

Yıldız Holding Kerevitaş/Üst kuruluşları

Super Fresh ne demek?

Superfresh Pizza King Slimmo, çok lezzetli bir hazır, dondurulmuş pizzadır. Superfresh, pizzayı tekrar çözüldüğünde besin değerlerini kaybetmeyecek şekilde şoklar. Böylece siz de buzluğunuzdan çıkarıp fırına attığınıza aynı tazelikle tüketebilirsiniz. Yanına turşu ve gazlı içecekle servis edebilirsiniz.