Türkiye'de ne kadar kripto para var?

İçindekiler:

  1. Türkiye'de ne kadar kripto para var?
  2. Benim Koinim nedir?
  3. Koinim sitesi güvenilir mi?
  4. Koinim nasıl bir site?
  5. Binance hangi ülkelerde yasaklandı?
  6. Bitcoin üretmek yasak mı?
  7. Kripto para alıp satmak suç mu?

Türkiye'de ne kadar kripto para var?

Türkiye'de şu anda yaklaşık 14,15 tane sanal kripto para borsası bulunuyor. Bugün ve dün, yaklaşık 24 saatlik kripto para işlem hacmi 2.4 milyar dolar. Yani yaklaşık 20 milyar lira.

Benim Koinim nedir?

Koinim, Türkiye'de faliyet gösteren bir Bitcoin/Litecoin borsasıdır.

Koinim sitesi güvenilir mi?

Koinim Güvenilir mi? Koinim'de işlem güvenliğiniz "İki Aşamalı Doğrulama (2FA)" ile sağlanmaktadır. Bunun için akıllı telefonunuza "Google Authenticator" uygulaması yüklenip, hesabınızda "İki Aşamalı Doğrulama (2FA)" aktif edilmelidir.

Koinim nasıl bir site?

Koinim.com, 2013 yılından beri kullanıcılarına hizmet veren, Türkiye merkezli ilk kriptopara alım satım platformudur. Binlerce üyesi ile hızlı ve güvenli hizmet verme ilkesi ile başlayan Koinim, işlemlerini yoluna sürekli olarak binlerce üye koyarak sürdürmektedir.

Binance hangi ülkelerde yasaklandı?

HANGİ ÜLKELER YASAKLADI? Binance'in yasaklandığı ilk ülke İtalya değil. Kripto para borası daha önce Tayland, Japonya, Almanya, ABD, İngiltere ve Çin tarafından yasaklanmıştı.

Bitcoin üretmek yasak mı?

Kripto para madenciliğiyle ilgili en çok merak edilen konulardan birisi de, yasal olup olmadığıdır. Kripto para madenciliği tüm dünyada yaygın olarak yapılıyor. Herhangi bir bölgede yasaklanan bir işlem değildir.

Kripto para alıp satmak suç mu?

Sistemdeki bu riskler nedeniyle devletler, kripto parayı tanıma konusunda tereddüt yaşamaktadır. Konuya ilişkin Ülkemizde yeni bir yasal düzenleme yapılmadığından, kripto para kullanımı ve/veya kripto para ile ödeme imkanı sağlanması serbest olup, yasal yaptırım gerektiren fiiller değildir.