Dayson Extra nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Dayson Extra nasıl kullanılır?
  2. Dayson Extra nerelerde kullanılır?
  3. Np1 nerelerde kullanılır?
  4. Dayson Extra nedir?
  5. Dayson silikon suya dayanıklı mı?
  6. Dayson Extra PU Sealant nedir?

Dayson Extra nasıl kullanılır?

Plastik kanülün ucunu uygulanacak yüzeye göre kesiniz. Yüzeye eşit olarak sürünüz. Yapıştırılan yüzeyleri sertleşme sağlanana kadar sabitleyiniz. Yaklaşık 45 dakika sonra yüzey kuruması başlar.

Dayson Extra nerelerde kullanılır?

Otomotiv, tekne içinde ve dışında çok geniş bir uygulama yelpazesi bulunan dayson otomastik, su altı ve su üstünde ırgat, koçboynuzu, kurtağzı gibi güverte elemanları montajında, Borda çıkışı, yakıt ve su dolum ağızları montajında, tekne içinde mobilya ek yerlerinde, tuvalet, lavabo montajında, sızdırmazlık amacıyla ...

Np1 nerelerde kullanılır?

İnşaatlarda tüm fugalarda, cephe ve metal giydirme kaplamalarında, alüminyum, ahşap ve pvc doğramalarının montajında, konteyner, karavan ve vagon imalatında karoseri saç birleşim yerlerinde, teknelerde armuz malzemesi olarak kullanılır.

Dayson Extra nedir?

Tanım: DAYSON Extra tek bileşenli; poliüretan esaslı; hava nemi ile kürleşen; birçok materyal üzerinde çok iyi yapışma sağlayan dayanıklı ve elastik bir dolgu malzemesidir.

Dayson silikon suya dayanıklı mı?

Boyanabilir, hiçbir hacim değişikliğine uğramaz. Hava şartlarına ve suya dayanıklıdır. Daimi elastikiyetini korur.

Dayson Extra PU Sealant nedir?

Dayson Extra Poliüretan Mastik 280 ML. (Beyaz) Dayanıklı ve elastik yapışkan özelliği ile kopma ve yırtılmalara karşı dayanıklı bir malzemedir ve bu özellikler ile hava geçişine dirençlidir. Astar kullanmaksızın güçlü yapışma özelliği ile otomotiv ve inşaat sektöründe tutulan bir üründür.