Atatürk Üniversitesi not sistemi nasıl?

İçindekiler:

  1. Atatürk Üniversitesi not sistemi nasıl?
  2. Atatürk Üniversitesi Çan Eğrisi sistemi var mı?
  3. Anadolu AÖF çan eğrisi var mı?
  4. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim bütünleme sınavı var mı?
  5. Atatürk aöf bir dönemde kaç kredi alınır?
  6. ATA AÖF mezuniyet için kaç kredi gerekli?

Atatürk Üniversitesi not sistemi nasıl?

Atatürk Üniversitesi için not ortalaması hesaplanırken; program Ortalama=(Dersin Kredisi x Aldığınız Not / Kredilerinizin Toplamı) işlemini yapmaktadır. Aldığınız Not AA ise bunu 4.

Atatürk Üniversitesi Çan Eğrisi sistemi var mı?

Bildiğiniz üzere Atatürk Üniversitesi AÖF'da Çan Eğrisi denilen bir sistem var!

Anadolu AÖF çan eğrisi var mı?

Her ders için çan eğrisi farklı olduğu için hesaplamada çan eğrisi kullanılmamıştır. Bu nedenle öğrenci sayfanızdan farklı harf notu görebilirsiniz. Açıköğretimde geçme notu 30'dur. ... DD, DC veya CD ise genel not ortalamanız 2.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim bütünleme sınavı var mı?

ATA AÖF bahar dönemi vize sınavı 3-4 Nisan 2021 tarihlerinde yüz yüze yapılacak. ... ATA AÖF bahar dönemi bütünleme sınavı 26-27 Haziran'da uygulanacak. ATA AÖF 2020-2021 yılı mezuniyet üç ders sınavı 25 Temmuz'da yapılacak.

Atatürk aöf bir dönemde kaç kredi alınır?

(3) (Değişik:RG-31270) Öğrenciler, bir yarıyılda 30 krediyi geçmeyecek şekilde en fazla 10 ders alırlar. Bu şekilde alınacak dersler öğrencilerin bulundukları yarıyıl ve/veya alt yarıyıllardaki derslerden olabilir, üst yarıyıllardan ders alınamaz.

ATA AÖF mezuniyet için kaç kredi gerekli?

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerin mezun olabilmeleri için; önlisans programlarında en az 120 ECTS kredilik, lisans bölümlerinde 240 ECTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarı ile tamamlayan FF, YZ, DZ notu olmayan, GNO'sı en az 2.