30 Haziran yükselen burcu nedir?

İçindekiler:

  1. 30 Haziran yükselen burcu nedir?
  2. 30 Haziran 1 Temmuz hangi burç?
  3. 07 Haziran hangi burç?
  4. 1 Haziran Hangi burç yükseleni?
  5. 29 Mayıs hangi burç yükseleni ne?
  6. 1 Temmuz hangi burç olur?
  7. İkizler burcu hangi burçlarla anlaşır?
  8. İkizler burcunun yükselen burcu nedir?
  9. 1 Temmuz hangi burc 2020?

30 Haziran yükselen burcu nedir?

Yengeç burcu yükselen özellikleri Yengeç burcu yükselene sahip insanlar duygusal güvenlik ihtiyacında olurlar. Duygusal olarak kendini güvende hissetmek isteyen yengeç burcu yükselenler duygusal konuda destek görmek istediğinden hayatlarında hep biri olsun ister.

30 Haziran 1 Temmuz hangi burç?

1 Temmuz'da dünyaya gelenler Yengeç burcu olmaktadır. Yengeç burcu 22 Haziran – 23 Temmuz tarihleri aralığını kapsamaktadır.

07 Haziran hangi burç?

7 Haziran'da dünyaya gelenler İkizler burcuna mensup olmaktadır. İkizler burcu 22 Mayıs ile 21 Haziran arasını kapsamaktadır. Bu tarihte doğanların burcu olan İkizler Hava grubuna dahildir.

1 Haziran Hangi burç yükseleni?

Yükselen burcu İkizler olan kişiler kolay heyecanlanan, çabuk sıkılan bir yapıya sahiptir.

29 Mayıs hangi burç yükseleni ne?

Yükselen burcu İkizler olan kişiler iradelerinde dengeli, amaçlarında kararlı kişilerdir. Ne kadar başarılı olabileceklerini çoğu insan göremez. Tüm bu özellikler, yükselen İkizler insanına ne yazık ki aşkta başarı getirmez. Aşk hayatları fazla dalgalıdır.

1 Temmuz hangi burç olur?

1 Temmuz Hangi Burç Olur? Yengeç burcuna sahip olan kişiler 21 Haziran – 22 Temmuz tarihlerinin arasında doğmuş olan kişilerdir.

İkizler burcu hangi burçlarla anlaşır?

Merkür zekasına sahip olan ikizler burcu coşkulu, neşeli ve üst düzey yaşam enerjisine sahip insanları tercih eder. Bu özelliklere uygun olan koç, yay ve aslan burcu erkekleri ile kısa zamanda uyum sağlayarak iyi anlaşır. İyi anlaştığı burçların hepsi ateş grubundandır.

İkizler burcunun yükselen burcu nedir?

Günlük Burç Yorumu
Saat22 Mayıs-31 Mayıs1 Haziran-11 Haziran
01:30BalıkKoç
02:00BalıkKoç
02:30KoçBoğa
03:00KoçBoğa
44 satır daha

1 Temmuz hangi burc 2020?

1 Temmuz gününde doğmuş olanlar Yengeç Burcudur. 23 Haziran ile 22 Temmuz tarihleri arasında doğmuş olan herkes Yengeç Burcuna mensuptur. 23 Haziran ve 22 Temmuz gününde doğanlar da Yengeç burcudur.