SunExpress PCR testi istiyor mu?

İçindekiler:

  1. SunExpress PCR testi istiyor mu?
  2. Check-in ne demek SunExpress?
  3. Uçuşta PCR testi zorunlu mu?
  4. THY PCR testi istiyor mu?
  5. SunExpress el bagaj hakki ne kadar?
  6. Sun Express kilo başı ne kadar?
  7. Uçaklarda el bagajı alınıyor mu?
  8. THY Yurt içi uçuşlarda PCR testi gerekli mi?
  9. Gürcistan PCR testi istiyor mu?

SunExpress PCR testi istiyor mu?

İç hat uçuşlarında aşı olmamış yolcular için PCR test zorunluluğu. ... PCR testi, devlet hastanelerinde ücretsiz olarak yaptırılabilecektir. Yolcuların Covid-19 ile ilgili sağlık bilgileri HES kodları üzerinden kontrol edilecektir.

Check-in ne demek SunExpress?

Tüm dış hat uçuşlarında check-in işlemi uçuştan yaklaşık 2,5 saat önce başlayıp uçuşa 45 dakika kala kapanacaktır. ... Check-in işlemi sırasında koltuğunuzu seçebilir, havaalanına transfer ayarlayabilir veya önceden uçak içi yemek için siparişi verebilirsiniz.

Uçuşta PCR testi zorunlu mu?

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelgeye göre, (dahil) tarihinden itibaren iç hat uçuşlarımızda check-in sırasında HES kodu aracılığıyla aşılı/geçirilmiş hastalık veya azami 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testi şartı aranacaktır.

THY PCR testi istiyor mu?

Türkiye'ye giriş yapacak yolcularımızın ibraz etmesi gereken PCR testleri kapsamında RNA ve nükleik asit testleri de kabul edilecektir.

SunExpress el bagaj hakki ne kadar?

4. SunExpress. SunExpress Bagaj Hakkı: SunExpress'in Türkiye içindeki uçuşlarda yolculara sunduğu bagaj hakkı, SunEco'da 15, SunClassic'te 20, SunPremium'da da 25 kg'dır. SunExpress yurtdışı bagaj hakkı ise seyahat edilen ülkeye göre 20 ila 40 kg arasında değişiyor.

Sun Express kilo başı ne kadar?

İç Hat Uçuşları Fazla bagaj ücreti, tüm iç hatlarda her kg tek yön 20 TL'den itibaren. Eğer izin verilen boyutlardan (en fazla 158 cm) daha büyük bagajınız varsa, check-in kontuarında belirtilen ölçüleri aşan her bagaj için 45 TL tutarında ek ödeme yapmanız gerekecektir.

Uçaklarda el bagajı alınıyor mu?

Yolcuların hava aracına biniş ve inişi sırasında sosyal mesafeyi koruyabilmeleri ve kabin ekibinin yolcu bagajına dokunma ihtiyacını azaltmak için kadın el çantası, erkek evrak çantası, dizüstü bilgisayar ve bebek el çantası dışında el bagajı kabine kabul edilmiyor.

THY Yurt içi uçuşlarda PCR testi gerekli mi?

Detaylı bilgi. Yurt dışı çıkışlı, Türkiye varışlı yolcularımızın uçuş saatlerinden maksimum 72 saat önce numunesi verilmiş olan negatif PCR testinin ibraz etmeleri gerekmektedir. Yurt içi ve Kıbrıs uçuşlarımızda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan yolcularımızdan HES kodu istenmektedir.

Gürcistan PCR testi istiyor mu?

- Vatandaşlarımızın, Gürcistan'a havayolu ile yapacakları seyahatlerde, tüm diğer yabancı ülke vatandaşları gibi, iki doz Kovid-19 aşısı olduklarını belgelemeleri halinde, PCR testi gerekmeksizin Gürcistan'a giriş yapabilmeleri mümkündür.