TV Plus nasıl ücretsiz izleme?

İçindekiler:

  1. TV Plus nasıl ücretsiz izleme?
  2. Turkcell canlı tv nasıl izlenir?
  3. TV Plus nasıl izlenir?
  4. Blue TV hafta sonu ücretsiz mi?
  5. TV Plus hafta sonu ücretsiz mi?
  6. TV'de TV+ nasıl açılır?
  7. Tv izlemek internet kotasını nasıl etkiler?

TV Plus nasıl ücretsiz izleme?

​+Cep Paketi ile bilgisayarınızdan www.turkcelltvplus.com.tr adresine girerek veya cep telefonu ve tabletinizden mobil uygulamayı indirerek izleyebilirsiniz. Onlarca sen seç filmini paketinize dahil olarak ücretsiz izleyebilir, yayınları veya filmleri kaydedebilirsiniz.

Turkcell canlı tv nasıl izlenir?

Giriş TV+ 30 GB Paketi : GIRISTV30GB yazıp 2200'a göndererek 30 GB internetiyle birlikte aylık 47,90 TL'ye yüzlerce canlı TV kanalı, en yeni filmler, diziler, haber çocuk programları sizinle!

TV Plus nasıl izlenir?

TV+ müşterileri, sistemlerde kayıtı cep telefon numaraları ve şifreleri ile giriş yapabilirler. Turkcell müşterisiyseniz SIFRE yazıp 2200'a kısa mesaj gönderip şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell müşterisi değilseniz, SIFRE yazıp "0(532) 755 2222"a kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

Blue TV hafta sonu ücretsiz mi?

Film ve dizi platformu BluTV, aldığı kararla hafta sonu bütün içeriklerinin ücretsiz izlenebileceğini açıkladı.

TV Plus hafta sonu ücretsiz mi?

TV+'ta ulusal TV kanallarına ek olarak S Sport, Sinema TV, FX, NAT GEO Wild, Discovery Channel gibi önemli kanallar da bulunuyor. Eğer hali hazırda TV+ abonesiyseniz ancak paketiniz spor, film vs. kanallarını kapsamıyorsa bile bu hafta sonu tüm kanalları ücretsiz olarak seyredebileceksiniz.

TV'de TV+ nasıl açılır?

Televizyonunuz açıkken kumanda üzerindeki kırmızı ve mavi tuşların ikisine birden basılı tutunuz. TV+ tuşu iki kere yanıp sönene kadar bekleyiniz. Kumandanızı televizyonunuza doğru tutarak, Kolay kurulum listesinde televizyonunuzun markası için belirtilen tuşa televizyonunuz kapanıncaya kadar basılı tutunuz.

Tv izlemek internet kotasını nasıl etkiler?

TV, internet ve telefon hizmetinin tek bir noktadan verilmesini amaçlayan uygulama ile genişbant internetteki data kullanımı da katlanacak. Örneğin Web TV üzerinden 1 saatlik bir film izleme, ADSL kullanıcısının kotasından ortalama 450 MB, 90 dakikalık canlı bir maç yayını izlemek ise yaklaşık 700 MB harcayacak.