Pazar günü marketler kaça kadar açık?

İçindekiler:

  1. Pazar günü marketler kaça kadar açık?
  2. Migros Sanal Market Pazar günü açık mı?
  3. Pazar günü A101 kaça kadar açık?
  4. Hafta sonu marketler ne zaman kapanıyor?
  5. Kuyumcular Pazar günü açık olur mu?
  6. Hafta sonu Bakkallar kaça kadar açık?
  7. Hafta sonu marketler Pazar günü açık mı?
  8. Hafta içi kuyumcular kaçta kapanıyor?
  9. Bu hafta sonu Pazar günü yasak var mı?

Pazar günü marketler kaça kadar açık?

Marketler haftanın yedi günü müşterilerine hizmet vermeyi sürdürüyor. Marketler Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 09.00-21.00 saatleri arasında açık olabiliyor ancak sokağa çıkma yasağının uygulandığı Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak.

Migros Sanal Market Pazar günü açık mı?

Migros hafta sonu açık mı? Migros Market, kısıtlamaların esnetilmesi nedeniyle hafta sonu yani Cumartesi ve Pazar günleri bulunduğu şubeye göre farklılık göstermesiyle birlikte avm'lerde 10:00 - 22. 00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Pazar günü A101 kaça kadar açık?

Tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak Pazar günlerinde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en ...

Hafta sonu marketler ne zaman kapanıyor?

Cumartesi sokağa çıkma yasağı uygulanmayacağı için marketler 09.00-21.00 saatleri arasında açık olabilecek. Online market firmaları, hafta içi ve hafta sonu 07.00 – 24.00 saatleri arasında evlere/adrese servis şeklinde çalışabilecekler.

Kuyumcular Pazar günü açık olur mu?

KUYUMCULAR HAFTA SONU AÇIK MI, ÇALIŞIYOR MU? Kuyumcular hafta sonu Cumartesi günü açıktır, Pazar günleri ise kapalıdır.

Hafta sonu Bakkallar kaça kadar açık?

Pazartesi- Salı- Çarşamba- Perşembe ve Cuma günleri marketler 09.00- 20.00 arasında hizmet vermesi bekleniyor. Cumartesi- Pazar hafta sonu marketler 10.00-17.00 arasında açık olacak.

Hafta sonu marketler Pazar günü açık mı?

Marketler Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 09.00-21.00 saatleri arasında açık olabilecek. Tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak Pazar günlerinde marketler 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak.

Hafta içi kuyumcular kaçta kapanıyor?

Kuyumcular saat 09:00'da açılıyor, saat 19:00'da kapanıyor.

Bu hafta sonu Pazar günü yasak var mı?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. Temmuz ayı itibariyle uygulanacak kararların bir bölümü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.