Hacettepe e-posta nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Hacettepe e-posta nasıl alınır?
  2. Hacettepe portal nasıl yapılır?
  3. Hacettepe uygulamasına nasıl girilir?
  4. Hacettepe uzaktan eğitim mi?
  5. Huzeme nasıl giriş yapılır?
  6. Hacettepe Üniversitesi yatay geçiş ne zaman?
  7. Gazi Üniversitesi yatay geçiş nasıl yapılır?
  8. Hacettepe kayıtları ne zaman?
  9. Evde sınav hacettepe nasıl girilir?
  10. Blackboard Hacettepe nasıl girilir?
  11. Hacettepe Üniversitesi yatay geçiş 2021 ne zaman?

Hacettepe e-posta nasıl alınır?

Kişisel e-posta Hesabı Almak için: Yeni kayıt yaptıran önlisans, lisans öğrencilerimiz, ders kaydı yaptıran yüksek lisans ve doktora öğrencilerimiz kampüse gelmeden portal.hacettepe.edu.tr adresinden "E-posta İşlemleri" menüsünden "Yeni hesap" butonundan @hacettepe.edu.tr uzantılı kullanıcı hesabı alabileceklerdir.

Hacettepe portal nasıl yapılır?

1-portal.hacettepe.edu.tr adresinden HÜ. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Portal ekranına giriş yapınız. 2-HÜ E-posta butonuna tıklayınız. 3-hacettepe.edu.tr uzantısı olmadan kullanıcı adınızı ve geçici şifrenizi yazarak giriş yapınız.

Hacettepe uygulamasına nasıl girilir?

(Hacettepe Üniversitesi mensubu iseniz sisteme kayıt yaptırmadan, bu kutucuğu işaretleyerek HÜ e-posta kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.) Lütfen T.C. Kimlik Numaranızı girip Gönder tuşuna basınız. Sistem, kayıtlı E-Posta adresine bir ileti gönderecektir.

Hacettepe uzaktan eğitim mi?

Korona Virüs (Covid-19) salgınına bağlı olarak Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üniversitelerin uzaktan eğitim yoluyla eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam etmesi kararı almıştır. Üniversitesitemizde uzaktan eğitim faaliyetleri Hacettepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (HUZEM) aracılığyla yürütülmektedir.

Huzeme nasıl giriş yapılır?

Huzem sayfasına şifrenizi girdikten sonra giriş butonuna 1 kere basınız ve bekleyiniz. Kullanıcı yoğunluğundan dolayı sayfa geç açılmaktadır. Çift tıkladığınızda şifreniz doğru olduğu halde yanlış kabul edip sayfa sizi atar. Sınav Tarihinde Sisteminizde dersleriniz altında SINAVINIZ bulunmaktadır.

Hacettepe Üniversitesi yatay geçiş ne zaman?

Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş (Ek-Madde 1): Üniversitemizde merkezi yerleştirme puanına göre yatay geçiş güz yarıyılları için Ağustos Ayı'nda yapılmaktadır. Ara dönemde bahar yarıyılı için başvuru alınmamaktadır.

Gazi Üniversitesi yatay geçiş nasıl yapılır?

Öğrencinin kurumlararası yatay geçiş başvurusu yapabilmesi için yatay geçiş başvurusu yapacağı yarıyıla kadar müfredatındaki tüm dersleri almış ve başarıyla tamamlamış olması gerekir. Öğrencinin yatay geçiş başvurusu yapabilmesi için Akademik Genel Not Ortalamasının (AGNO)en az 3,25/4,00 olması gerekir.

Hacettepe kayıtları ne zaman?

E-Devlet üzerinden elektronik kayıtlar, 23- (23:59) tarihleri arasında https://turkiye.gov.tr web adresinde, “e-hizmetler” bölümünde yer alan “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı” başlığı altındaki ilgili bağlantıdan e-devlet şifresiyle kimlik doğrulaması yapıldıktan sonra gerçekleştirilecektir.

Evde sınav hacettepe nasıl girilir?

Öğrenciler ve ders sorumluları EVDEKAL'daki kullanıcı adı ve şifreleriyle https://yazokulu.hacettepe.edu.tr adresinden sisteme giriş yapabilirler.

Blackboard Hacettepe nasıl girilir?

Sanal sınıfa giriş yapabilmek için İçerik ana sayfasından “Blackboard Collaborate Ultra” seçeneğine veya “Canlı Ders Bağlantısı” yazan yere tıklayınız. Canlı ders ismine tıklayınız. Açılan oturumlardan “(devam ediyor)”yazan oturuma tıklayınız.Sağda açılan pencereden “Kurs Odasına Katıl” (3)seçeneğine tıklayınız.

Hacettepe Üniversitesi yatay geçiş 2021 ne zaman?

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
2021 - 2022 ÖĞRETİM YILI YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ
2 - 16 Ağustos 2021Yatay geçiş başvuru tarihleri
17 - 22 Ağustos 2021Hazırlık sınıfı olan programların yabancı dil yeterlik sınavı**
6 Eylül 2021Başvurusu kabul edilen öğrencilerin kararlarının ÖİDB'ye gönderilmesinin son günü
46 satır daha