Bizim Hikaye dizisi kaç bölüm?

İçindekiler:

  1. Bizim Hikaye dizisi kaç bölüm?
  2. Bizim Hikaye Zeynep Selimoğlu kaç yaşında?
  3. Bizim Hikaye Barış evli mi?
  4. Bizim Hikaye kaçıncı bölümde final yaptı?
  5. Sen Çal Kapımdaki kiraz kaç yaşında?
  6. Bizim Hikaye de Filiz kiminle evli?
  7. Bizim Hikaye Deniz Kimdir?
  8. Bizim Hikaye ne zaman final yaptı?

Bizim Hikaye dizisi kaç bölüm?

Bizim Hikaye (dizi)
Bizim Hikaye
DiliTürkçe
Sezon sayısı2
Bölüm sayısı70 (bölümleri listesi)
Yapım
24 satır daha

Bizim Hikaye Zeynep Selimoğlu kaç yaşında?

2007 yılında dünyaya gelen Zeynep Selimoğlu İstanbul doğumludur.

Bizim Hikaye Barış evli mi?

Barış bir mecburiyet sonucu evlendi ve bu oğlu ile ilgili ama arkasındaki başka güçlü neden de büyük ihtimalle babasıyla yaptığı pazarlık. Hep birlikte izleyip göreceğiz, ancak dizi ilerledikçe Bizim Hikaye'nin takipçileri Selim'i sevmeye ve Filiz'e daha uygun bulmaya başladı.

Bizim Hikaye kaçıncı bölümde final yaptı?

Bizim Hikaye 70. final bölümü ile FOX TV'de ekrana geldi. Bizim Hikaye 70. final bölümünde; Fikri, Filiz'in sözleri ile yere yığılıp, herkesi şaşırtıyor.

Sen Çal Kapımdaki kiraz kaç yaşında?

İşte Sen Çal Kapımı Eda ve Serkan'ın kızı Kiraz... MAYA BAŞOL KİMDİR? Maya Başol, 2016'dan beri model olarak çocuk markalarının reklamlarında rol almaktadır. 2015 yılında dünyaya gelmiştir.

Bizim Hikaye de Filiz kiminle evli?

Fox TV ekranlarının fenomen dizisi 'Bizim Hikaye'de 'Filiz' karakteri ile izleyici karşısına çıkan Hazal Kaya, oyuncu ve yönetmen sevgilisi Ali Atay ile 5 yıllık birlikteliğini 6 Şubat'ta nikah masasına taşıdı.

Bizim Hikaye Deniz Kimdir?

FOX TV'nin sevilen dizisi Bizim Hikaye yeni bölümü izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Melisa Döngel dizide Rahmet'in sevgilisini canlandırıyor. Güzel ve zengin olan Deniz beklenmedik şekilde okulda temizlik işleri yapan Rahmet'e aşık olur.

Bizim Hikaye ne zaman final yaptı?

Bizim Hikaye dizi için yapımcısı Med Yapım ve Fox Tv neden final kararı aldı. Bizim Hikaye dizisi 70. bölümü ile 9 Perşembe akşamı 21:00 da final yaparak izleyicisine veda edecek.