Türk Telekom kablosuz modem var mı?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom kablosuz modem var mı?
  2. Ttnet modem ücretsiz mi?
  3. Ttnet kablosuz modem kaç metre çeker?
  4. Vodafone modem ücreti nedir?
  5. Superonline modem ücreti alıyor mu?

Türk Telekom kablosuz modem var mı?

Türk Telekom WiFi ile binlerce servis noktasında taşınabilir bilgisayarınız, tabletiniz veya WiFi uyumlu cep telefonunuz üzerinden özgürce internete bağlanabilirsiniz. Bunun için herhangi bir ek donanıma ihtiyacınız yoktur. Türk Telekom WiFi sayesinde hiçbir kota derdi olmadan ücretsiz internet kullanabilirsiniz.

Ttnet modem ücretsiz mi?

Mevcut bireysel aboneler "Ücretsiz Hızlı Modem Kampanyasına" katılabilecek ve 24(yirmi dört) ay internet aboneliklerine devam etmeleri halinde ücretsiz VDSL modem alabileceklerdir. Kampanya kapsamında bireysel Aboneler, her bir internet aboneliği üzerine sadece 1 (bir) adet modem için talepte bulunabilir.

Ttnet kablosuz modem kaç metre çeker?

Uygun ortamda ortalama bir wifi yönlendiricisine 1 metreye kadar olan uzaklıklardan bağlanabilirsiniz.

Vodafone modem ücreti nedir?

Fiber altyapısında, Gençlik tarifeleri hariç tüm tarifelerde aylık 10 TL modem kiralama ücreti bulunur. ADSL altyapısında ise 24 ay taahhütlü tarifelerimizde aylık 10 TL, 12 ay taahhütlü tarifelerimizde aylık 20 TL modem ücreti bulunur.

Superonline modem ücreti alıyor mu?

Hayır, Aktivasyon ücreti vergiler dahil 96 TL kampanya kapsamında taahhüt süresince alınmamaktadır. ... "ADSL Kampanyası” kampanyasında modem bedeli alınmamaktadır. Abonelik süresi boyunca modem ücretsizdir. Modem Turkcell Superonline'ın mülkiyetindedir.