Devran Çağlar Eşref Kolçak oğlu mu?

İçindekiler:

  1. Devran Çağlar Eşref Kolçak oğlu mu?
  2. Devran Çağlar in babasi kim?
  3. Şarkıcı Devran Çağlar Kimdir?
  4. Eşref Kolçak Çerkez mi?

Devran Çağlar Eşref Kolçak oğlu mu?

Devran Çağlar Eşref Kolçak'ın oğlu, Harun Kolçak'ın da kardeşi değildir. Devran, bir dönem albüm çalışmaları yapan şarkıcı Sıla Mısırlı'nın yeğeni olur. Yani Mısır'lı Devran'ın öz teyzesidir. Ayrıca Devran Çağlar, 2000 yılında Londra'da Harika Özden isimli bir şarkıcı bayanla 3 ay birliktelik yaşamış ve sözlenmiştir.

Devran Çağlar in babasi kim?

Çağlar, son dönemlerinde ise oyuncu Eşref Kolçak'ın oğlu ve şarkıcı, müzisyen Harun Kolçak'ın kardeşi olduğu yönünde haberlerle gündeme gelmiştir.

Şarkıcı Devran Çağlar Kimdir?

Arabesk müziği sanatçısı Devran Çağlar 'te Adana'da doğdu. ... 1990'lı yılların sonlarında müzik yaşamından kopan Çağlar uzun yıllar Almanya'da yaşamını sürdürmüştür. Çağlar, son dönemlerinde ise oyuncu Eşref Kolçak'ın oğlu ve şarkıcı, müzisyen Harun Kolçak'ın kardeşi olduğu yönünde haberlerle gündeme gelmiştir.

Eşref Kolçak Çerkez mi?

Türk bir baba ile Kafkas kökenli Çerkes bir annenin çocuğu olan Eşref Kolçak, Erzurum'un İspir ilçesine bağlı eski ismi Kızılimaret, şimdiki ismi Gaziler köyünde, 'de doğdu. ... Eşref Kolçak'ın babası Harun Kolçak, 17 yıl Rusya'da çalışmış. Orada annesi Hateme Hanım ile tanışmış ve evlenmişler.