Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi Başvuru nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi Başvuru nasıl yapılır?
  2. Jandarma Sahil Güvenlik başvuruları ne zaman?
  3. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi personel alımı başvuru şartları neler?
  4. Jandarma alımı ne zaman?
  5. Sahil Güvenlik kaç yaşında?
  6. Sahil Güvenlik Komutanlığı kaç kişi alacak?
  7. Jandarma uzman Erbaş Alımı KPSS şartı var mı?

Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi Başvuru nasıl yapılır?

Başvurular sadece, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi ile, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır. İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Jandarma Sahil Güvenlik başvuruları ne zaman?

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında eğitim-öğretim görecek, Jandarma Genel Komutanlığının muvazzaf subay ihtiyacını karşılamak amacıyla başvurular 12 Temmuz-08 Ağustos 2021 tarihleri arasında internet üzerinden yapılacaktır.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi personel alımı başvuru şartları neler?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. kadar mezun olabilecek durumda olmak. yedi (27) yaşını bitirmemiş ( ve sonrası doğumlular), lisansüstü öğrenimi tamamlamış olanlar için düzeltilmemiş nüfus kaydına göre otuz iki (32) yaşını bitirmemiş olmak ( ve sonrası doğumlular), ç.

Jandarma alımı ne zaman?

Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli astsubay alacağını duyurdu. Bin 640 muvazzaf/ sözleşmeli personel alımı için; günü başlayan başvurular, tarihinde sona erecek.

Sahil Güvenlik kaç yaşında?

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Eğitim Merkezi Komutanlığı Temin Yönetmeliği. b. Yaş Şartı: Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle 27 yaşını, lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için 32 yaşını bitirmemiş olmak.

Sahil Güvenlik Komutanlığı kaç kişi alacak?

Sahil Güvenlik Komutanlığı, en az lise mezunu 300 kişilik uzman erbaş alımı yapacağını duyurdu. Peki, 2021 Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir?

Jandarma uzman Erbaş Alımı KPSS şartı var mı?

KPSS puanı 50 ve üzerinde olan adaylar başvurabilecek, sıralama KPSS puanına göre yapılacak. Mesleki branşlara başvuracak ortaokul mezunu adaylarda ise KPSS şartı aranmayacak. İlana, itibariyle 27 yaşını doldurmamış ve 20 yaşından gün almış adaylar başvuru yapabilecek.