Pegasus yurt dışında nerelere uçuyor?

İçindekiler:

  1. Pegasus yurt dışında nerelere uçuyor?
  2. Pegasus'tan uçak bileti nasıl alınır?
  3. Uçak bileti ucuzlar mı?
  4. Pegasus uçağı kaçırdım ne yapmalıyım?
  5. Pegasus hangi testi istiyor?
  6. Pegasus yurtdışı uçuşları başladı mı?
  7. Uçağı kaçırdım ne yapmalıyım?
  8. Uçağı kaçırdığında bilet yanar mı?
  9. Yurtiçi uçuşlarda Covid 19 testi isteniyor mu?
  10. Aşı olandan PCR testi isteniyor mu?

Pegasus yurt dışında nerelere uçuyor?

Yurt Dışı Popüler Uçuş Noktaları
  • Münih.
  • Moskova.
  • Londra.
  • Budapeşte.
  • Brüksel.
  • Belgrad.
  • Barselona.
  • Atina.

Pegasus'tan uçak bileti nasıl alınır?

Online uçak bileti almak oldukça basittir. Pegasus web sitesi flypgs.com ya da Pegasus mobil uygulama üzerinden e-bilet satın alabilirsiniz. Bilet alırken tek yapmanız gereken, ilgili bilgileri girip size uygun uçak biletine karar verdikten sonra bilet bedelini banka ya da kredi kartı ile ödemek.

Uçak bileti ucuzlar mı?

Ucuz uçak bileti için en uygun zaman seyahatinizden 4-10 hafta öncesi diyebiliriz. Uçuş için daha uygun fiyatlı olan günler ise Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri çünkü bugünler de daha az yolcu oluyor ve bu yüzden ücretler de daha düşük oluyor.

Pegasus uçağı kaçırdım ne yapmalıyım?

Havayolu firması bilet satış ofisine gidin Uçakların kaçırılması durumunda yapılması gereken ilk iş, havalimanındaki bilet satış bölümüne gitmeniz olacaktır. Burada durumunuzu uygun bir dille anlatırsanız, mutlaka yardımcı olacaklardır.

Pegasus hangi testi istiyor?

Türkiye'ye yapılacak olan uçuşlarımızda tüm misafirlerimizin Türkiye'ye gelen uçuşlarının varışından en fazla 72 saat içinde yapılmış negatif PCR testi sonucu veya 48 saat içinde hızlı antijen test sonucu ibraz etmesi gerekmektedir.

Pegasus yurtdışı uçuşları başladı mı?

COVID-19 pandemisi kapsamında getirilen kısıtlamalar sonrası ilk yurt dışı uçuşunu 13 Haziran 2020 tarihinde Almanya'ya gerçekleştirecek olan Pegasus Hava Yolları, 15 Haziran 2020 tarihi itibarıyla kademeli olarak diğer Avrupa ülkelerine de uçuşlarını başlatıyor.

Uçağı kaçırdım ne yapmalıyım?

Havayolu firması bilet satış ofisine gidin Uçakların kaçırılması durumunda yapılması gereken ilk iş, havalimanındaki bilet satış bölümüne gitmeniz olacaktır. Burada durumunuzu uygun bir dille anlatırsanız, mutlaka yardımcı olacaklardır.

Uçağı kaçırdığında bilet yanar mı?

Genellikle kaçırıldığında yanıyor veya değişikliğe izin verilmiyor. Veya o kadar yüksek ceza-değişiklik ücreti ödeniyor ki yeni bir bilet almak çok daha ekonomik olabiliyor. Gidiş/dönüş biletin ilk ayağını kaçırdığınızda, dönüş biletinin de etkileneceğini unutmayın.

Yurtiçi uçuşlarda Covid 19 testi isteniyor mu?

T.C. İçişleri Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu genelgeye istinaden yurt içi uçuşlarımızda aşılı ya da hastalığı geçirmiş olan tüm misafirlerimiz (bilimsel olarak bağışık kabul edilen süreye göre) herhangi bir test zorunluluğu bulunmadan seyahatlerini gerçekleştirebilmektedir.

Aşı olandan PCR testi isteniyor mu?

Trene binerken, aşılı olanlar ve hastalığı geçirerek bağışıklık kazanmış olan yolcular, durumlarını HES uygulamasından belgeleyecek. Aşılanmamış ve hastalık geçirmemiş yolcular ise azami 48 saat öncesinde yaptırılan negatif PCR test sonuçlarını ibraz etmek suretiyle seyahat edecek.