Videoyu instagramda nasıl paylaşırım?

İçindekiler:

  1. Videoyu instagramda nasıl paylaşırım?
  2. Reel video nasıl paylaşılır?
  3. Instagram hikayeme nasıl ekleme yapabilirim?
  4. Reels nasıl gönderi olarak paylaşılır?
  5. Reel Video Instagram Nedir?

Videoyu instagramda nasıl paylaşırım?

Instagram da video paylaşmak için tercih edilen çeşitli yöntemler bulunmaktadır. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra alt ve orta kısımda yer alan (+) sembolüne basılması gerekmektedir. Sonrasında hazır videolardan birisini seçebilir veya yeni bir video hazırlayarak paylaşmak için hazır bir hale getirebilirsiniz.

Reel video nasıl paylaşılır?

Instagram üzerinden 'Reels' videosu nasıl paylaşılır? Herkese Açık Hesaplar, 'Reels' videolarını Keşfet sekmesindeki 'Reels' bölümünde paylaşabiliyor ve Instagram topluluğu tarafından keşfedilme fırsatını yakalayabiliyor. Aynı zamanda hesap akışında da videoyu, takipçileriyle paylaşabiliyor.

Instagram hikayeme nasıl ekleme yapabilirim?

Instagram'a giriş yaptıktan sonra ana ekranın sağ üstünde yer alan artı simgesine tıklayın. Karşınıza çıkan ekranın sağ alt kısmında bulunan Hikaye sekmesine tıkladıktan sonra yüklemek istediğiniz fotoğrafı seçin. Sol altta yer alan Hikayen ikonuna tıklayarak hikayenizi paylaşabilirsiniz.

Reels nasıl gönderi olarak paylaşılır?

REELS VİDEOSU NASIL PAYLAŞILIR? Herkese Açık Hesaplar, Reels videolarını Keşfet sekmesindeki Reels bölümünde paylaşabiliyor ve Instagram topluluğu tarafından keşfedilme fırsatını yakalayabiliyor. Aynı zamanda Akış'ta, takipçileriyle paylaşabiliyor.

Reel Video Instagram Nedir?

Reels ile insanlar ses, efekt ve yeni yaratıcı araçlar kullanarak 15 saniyelik videolar çekebilecek ve bu videoları düzenleyebilecek. Reels videoları gönderi veya Story olarak paylaşılabilecek, ayrıca herkese açık hesaplar videolarının Keşfet sekmesindeki Reels'a ayrılmış bölümde görülmesini sağlayabilecek.