Aykut Oğut kimdir?

İçindekiler:

  1. Aykut Oğut kimdir?
  2. Aykut Oğut ne yapıyor?
  3. Ayratown nedir?
  4. Evrenden Torpilim Var kaç sayfa?
  5. Aykut Oğut kaç yaşında?
  6. SAT kriya nedir?
  7. Evrenden Torpilim Var konusu ne?
  8. Kundalini meditasyon nasıl yapılır?
  9. Kundalini uyanması nedir?
  10. Kundalini açılınca ne olur?
  11. Kundalini enerjisi uyanırsa ne olur?
  12. Meditasyon tehlikeli mı?
  13. Basit meditasyon nasıl yapılır?

Aykut Oğut kimdir?

Aykut ve Esra Oğut Türk kökenli Amerika da yaşayan zaman zaman Türkiye ye de gelen hayat arkadaşıdır. "Evrenden Torpilim Var" kitabı ile Kişisel Gelişim alanında adını duyuran Aykut Oğut bu alanda eşi ile birlikte çalışmaktadır. Yoga - Meditasyon branşları ile Esra ilgilenmektedir.

Aykut Oğut ne yapıyor?

Evrenden Torpilim Var kitabının yazarı Aykut Oğut aslında bir sinema, tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısıdır. ... Şu an hem Los Angeles hem İstanbul'da yaşayan Aykut, bir yandan oyunculuğa devam etmekte bir yandan bire bir ve Esra Banguoğlu Oğut ile grup hayat koçluğu workshopları yapmaktadır.

Ayratown nedir?

Ayratown Yaratım Kulübü'nde bolluk bereketten, Kundalini Yoga'ya kadar pek çok konuda yayınlanan videolarla, düzenlenli olarak kendi üzerinizde çalışabilir, Yaratım Kulübü üyelerine özel grupta enerjinizi arttırabilirsiniz.

Evrenden Torpilim Var kaç sayfa?

Evrenden Torpilim Var
Yayın Tarihi:09.12.2016
ISBN:9786050924855
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:318
Cilt Tipi:Karton Kapak
2 satır daha

Aykut Oğut kaç yaşında?

50 yaşında (1971) Aykut Ogut/Yaş

SAT kriya nedir?

Sat Kriya, asana, ses bilimi, ve mudra uygulamasını kapsar. Bu bütünlük fiziksel bedenin arınmasını, duygusal, zihinsel ve ruhsal bedenlerde etkisini, biyolojik olarak beyin içindeki hormonal değişim ve süptil enerji merkezlerimizin hızlıca arınma ve dengelenmesini gerçekleştirir.

Evrenden Torpilim Var konusu ne?

Evrenden Torpilim Var Kitap Açıklaması Sizin hiç yabancı bir ülkede bavulunuzu kaybettiğiniz, sabahları mısır gevreğine bira döküp hayatta kalmaya çalıştığınız, günlerce tek kelime bile konuşmadığınız oldu mu? Dayak yedikten sonra girdiğiniz komadan bir gözünüzü kaybetmiş olarak çıkıp tekrar parklara döndüğünüz…

Kundalini meditasyon nasıl yapılır?

Meditasyona başlamadan önce avuç içlerinizi kalbinizin önünde birleştirin. Başparmaklarınızla kalbinize dokunun. Gözlerinizi kapatın ve iki kaşınızın arasına odaklayın. Birkaç derin nefes alın, nefesinize ve omurganıza bağlanın.

Kundalini uyanması nedir?

Kundalini enerjisi, Doğu mistisizmi ve yoga felsefesinde oldukça yaygın duyabileceğiniz bedende var olduğuna inanılan pasif bir enerjidir. ... Bu çalışmaların yanı sıra, kişinin başına gelen bazı travmatik olayların, doğum, menapoz gibi durumlarda da enerjinin uyandığı anlatılmaktadır.

Kundalini açılınca ne olur?

Kundalini enerjisinin uyanması zihinsel ve duygusal semptomlar ortaya çıkarabildiği gibi, bu enerji uyandığında birtakım fiziksel semptomlar da görülüyor. Bunlar arasında bulantı, terleme ve aşırı enerjik olma durumu bulunuyor. Bunun yanı sıra, mide problemleri yaşanabiliyor.

Kundalini enerjisi uyanırsa ne olur?

Kundalini enerjisinin uyanması, fiziksel, zihinsel ve duygusal bir takım semptomlar ortaya çıkarabilmektedir. Bunlar arasında bulantı, terleme ve bedensel enerjinin artması bulunmaktadır.

Meditasyon tehlikeli mı?

ABD'de yaplan araştırma sonucu meditasyon tedavisine yönelen kişilerin yüzde 60'ında en az bir yan etki görüldüğü saptandı. Bu yan etkilerin başında panik, depresyon, zihinsel bulanıklık geliyor.

Basit meditasyon nasıl yapılır?

Yeni Başlayanlar için 6 Basit Adımda Meditasyon
  1. Adım 1: Rahat bir nokta belirleyin. ...
  2. Adım 2: Rahatça Oturun. ...
  3. Adım 3: Merkeze dönmek için derin derin nefes alın. ...
  4. Adım 4: Vücudunuzu tarayın. ...
  5. Adım 5: Düşüncelerinizi gözlemleyin. ...
  6. Adım 6: Meditasyonu bitirin.