Explorer hatası nasıl düzeltilir?

İçindekiler:

  1. Explorer hatası nasıl düzeltilir?
  2. Explorer exe dosyası nerede?
  3. Perfmon exe ne demek?
  4. WmiPrvSE nedir?
  5. YourPhone exe nedir?

Explorer hatası nasıl düzeltilir?

explorer.exe hatası çözümü konusuna geçelim… Yeniden çalıştırmak içinde alt>ctrl>delete yapıp üstte dosya kısmında çalıştır'a basıp”explorer.exe”yazıp entere basarız. Bu hataların olma sebebi büyük ihtimal virüs, veya bir video oynatırken codeclerin o videoyu desteklememesi, yada kayıt girdisinin bozulmasıdır.

Explorer exe dosyası nerede?

Explorer.exe, C: \ Windows klasöründe bulunur. Windows 10/8/7 / XP'de bilinen dosya boyutları 1.

Perfmon exe ne demek?

Orijinal perfmon.exe dosyası, Microsoft tarafından Microsoft Windows'un bir yazılım bileşenidir. Microsoft Windows bir işletim sistemidir. Perfmon.exe, sistem performansını ölçmek için gerçek zamanlı olan Windows Performans İzleyicisi'ni çalıştırır. Bu PC'niz için bir tehdit oluşturmaz.

WmiPrvSE nedir?

WMI Provider Host (WmiPrvSE.exe), Windows'un önemli bir parçasıdır ve genellikle arka planda çalışır. Bilgisayarınızdaki diğer uygulamaların sisteminiz hakkında bilgi istemesine olanak sağlar.

YourPhone exe nedir?

YourPhone.exe uygulaması, telefonunuzu Windows 10'a bağlamanıza ve doğrudan masaüstünden bildirim almanıza olanak sağlayan bir yazılımdır. ... Bunun için Windows Phone kullanıyor olmanız gerekmektedir. Eğer telefonunuz iPhone veya Android ise bu uygulamanın sizin için hiçbir faydası bulunmuyor.