Tüyap a nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Tüyap a nasıl gidilir?
  2. Tüyap ne zamana kadar açık?
  3. Metrobüs ile Tüyap a nasil gidilir?
  4. Tüyap ta metrobüs var mı?
  5. Tüyap Kitap fuarı ne zaman 2021?
  6. Tüyap Kitap fuarı 2020 ne zaman?
  7. Beylikdüzü Tüyap Metrobüs hangi durak?
  8. Tüyap Metrobüs son durak neresi?
  9. Metrobüs ne taşıtı?

Tüyap a nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Altunizade durağında inip Metrobüse aktarma yapmalısınız. 34AS numaralı Metrobüs ile Avcılar'da indikten sonra hemen önünüzden kalkan 34C ya da 34BZ numaralı Metrobüse aktarma yaparak son durakta indiğinizde Tüyap'a ulaşabilirsiniz.

Tüyap ne zamana kadar açık?

TÜYAP KİTAP FUARI KAÇTA AÇILIP KAÇTA KAPANIYOR? Hafta içi 10.00-19.00, hafta sonu 10.00-20.00 saatleri arasında; Sanat Fuarı ise hafta içi 11.00-19.00, hafta sonu 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Metrobüs ile Tüyap a nasil gidilir?

Kitap fuarına ulaşım nasıl sağlanır? TÜYAP'A NASIL GİDİLİR? Metrobüs: Anadolu Yakasından Söğütlüçeşme Avcılar 34AS ardından Beylikdüzü 34BZ hattına aktarma yaparak, Avrupa yakasından Zincirlikuyu – Beylikdüzü 34BZ hatları ile son durakta inerek Tüyap' kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Tüyap ta metrobüs var mı?

metrobüsün şu an bilinen son durağıdır. metrobüsün avcılar durağından 34b hattına yapacağınız ücretsiz aktarmayla, metrobüsün son durağı olan tüyap'a ulaşabilirsiniz.

Tüyap Kitap fuarı ne zaman 2021?

23.03.2021Kırtasiye sektörünün bu yıl Avrasya'daki ilk yüz yüze fuarı olan Uluslararası Okul, Kırtasiye, Kâğıt, Ofis Malzemeleri ve Oyuncak Fuarı, 22 Mart 2021 Pazartesi günü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı.

Tüyap Kitap fuarı 2020 ne zaman?

Her yıl yarım milyon ziyaretçiye ulaşan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 31 Ekim-8 Kasım 2020 tarihleri arasında okurları, yurt içi ve yurt dışından pek çok değerli yazarla buluşturacak. Uluslararası Salon, fuarın ilk dört günü boyunca açık olacak (31 Ekim-3 Kasım 2020).

Beylikdüzü Tüyap Metrobüs hangi durak?

Size en yakın metrobüs durağından metrobüse binin. Metrobüsten son durak olan Beylikdüzü Sondurak (TÜYAP) Durağı nda inin. Metrobüsten inip bir miktar yürüdüğünüzde TÜYAP Kitap Fuarı'na varacaksınız.

Tüyap Metrobüs son durak neresi?

Metrobüsten son durak olan Beylikdüzü Sondurak (TÜYAP) Durağı nda inin. Metrobüsten inip bir miktar yürüdüğünüzde TÜYAP Kitap Fuarı'na varacaksınız.

Metrobüs ne taşıtı?

Metrobüs, metro ile otobüsün birleşimi ile ortaya çıkmış bir toplu taşıma aracıdır. Lastik tekerlekleri ile kendisine ayrılan şeritlerde çalışmaktadır.