Ronaldo yeni arabası kaç para?

İçindekiler:

  1. Ronaldo yeni arabası kaç para?
  2. Ronaldo'nun arabası kaç milyon?
  3. Bugatti La Voiture Noire Dünyada kaç tane üretildi?
  4. Bugatti yi kim aldı?
  5. Bugatti türkiyede kimde var?

Ronaldo yeni arabası kaç para?

Cristiano Ronaldo, Bugatti Centodici'yi 18 milyon dolar karşılığında satın aldı. Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, dünyanın en pahalı arabası olan Bugatti Centodici'yi 18 milyon dolar karşılığında satın aldı. Otomobilden, dünyada otomobilden sadece 10 tane bulunuyor.

Ronaldo'nun arabası kaç milyon?

Portekizli golcünün garajına son eklediği araba ise görenleri mest etti. Ronaldo, 1.9 milyon dolar karşılığında Ferrari Monza SP1 sahibi oldu.

Bugatti La Voiture Noire Dünyada kaç tane üretildi?

Lüks kavramına yeni bir anlayış getiren Bugatti La Voiture Noire, sadece bir adet üretildi. Bu yeni otomobil, markanın Type 57 SC Atlantic modelinin modern bir versiyonu olarak yorumlanıyor.

Bugatti yi kim aldı?

Alman otomotiv devi Volkswagen, lüks otomobil segmentinde bulunan Bugatti'yi satma kararı aldı. İngiltere'nin saygın gazetelerinden Financial Times, Volkswagen'in lüks otomobil segmentinde yer alan markası Bugatti'yi Hırvat “elektrikli süperaraç” markası Rimac Automobili'ye satma kararı aldığını duyurdu.

Bugatti türkiyede kimde var?

Palmali Group'un sahibi Azeri işadamı Mübariz Mansimov'un kardeşi Marif Mansimov Türkiye'de sadece kendisinde olan Bugatti Veyron'u dün İstinye Park'ın önüne bıraktı.