Vodafone canlı destek nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Vodafone canlı destek nasıl alınır?
  2. Vodafone'da müşteri temsilcisine nasıl bağlanılır?
  3. Vodafone evrak talep mail adresi nedir?
  4. Vodafone Yemeksepeti kodu nasıl alınır?
  5. Vodafone Red Müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?
  6. Vodafone Net mail adresi nedir?

Vodafone canlı destek nasıl alınır?

Vodafone Online Self Servis'e giriş yaptıktan sonra sağ alt köşede bulunan “Canlı Destek” butonundan çağrı merkezine bağlanmaya gerek kalmadan chat üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Online Self Servis şifrenizi almak için S yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz.

Vodafone'da müşteri temsilcisine nasıl bağlanılır?

Telefon: Müşteri Hizmetlerimize Vodafone hatlarınızdan 542 'yi; diğer operatörlerden ve sabit hatlardan 00 00'ı, yurt dışından ise 00 00 00'ı arayarak ulaşabilirsiniz.

Vodafone evrak talep mail adresi nedir?

Vodafone ile ilgili taleplerinizi iletmek adına netyardim@vodafone.com mail adresine ya da 0216) 556 31 73 nolu faks numarasına gönderim yapabilirsiniz. Vodafone ile ilgili şikayetlerinizi iletmek ve işlem yapmak adına 00 00'ı numarayı arayabilirsiniz.

Vodafone Yemeksepeti kodu nasıl alınır?

Vodafone FreeZone Yemeksepeti Kampanyası Kullanıcılar kampanyadan yararlanmak için Vodafone Yanımda uygulamasında yer alan Yemeksepeti kampanya detay sayfasında bulunan “Fırsatı Kullan” tuşuna basarak kampanya şifrelerini alabileceklerdir.

Vodafone Red Müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?

Red Servisleri Müşteri Hizmetleri'nden 542'i arayarak, ayrıcalıklı hizmet alabilirsiniz.

Vodafone Net mail adresi nedir?

Müşteri hizmetleri mail adresini sizler için yazımızda paylaşacağız. Vodafone Net ile alakalı olarak soru, şikayet veya sorunlarınızı iletmek için netyardim@vodafone.com mail adresi üzerinden operatörünüz ile iletişim sağlayabilirsiniz. Diğer Alternatif iletişim bilgilerini sizler için bir araya getirdik.