MasterChef kim elendi?

İçindekiler:

  1. MasterChef kim elendi?
  2. MasterChef Türkiye ana kadroya kim girdi?
  3. Masterchef yedekler kaç kişi?
  4. Pelin zaman kimdir?
  5. MasterChef 29 Ağustos Kim Elendi?
  6. Selin Öztürk Aydın Kimdir?

MasterChef kim elendi?

sorusu yanıt buldu. Mustafa, Milhan, Ateş, Araz, Şükrü ve Safanur'un yarışmada kalabilmek için kıyasıya mücadelesinde istenen tabağı en az başarılı yapan isim Şükrü jüri kararıyla yarışmaya veda etti.

MasterChef Türkiye ana kadroya kim girdi?

Her bölümü büyük bir heyecanla beklenen MasterChef Türkiye'nin dün akşamki yeni bölümünde yarışmanın yedek kadrosunda yer alacak ilk ismi belirleyecek ürün rezene oldu. Ana ürün rezeneyi en iyi kullanarak MasterChef Türkiye'nin kazanan yemeğini yaparak yedekler arasından ana kadroya gidecek ilk yarışmacı Mustafa oldu.

Masterchef yedekler kaç kişi?

MasterChef Türkiye'de Somer Sivrioğlu, iki yedek yarışmacı daha alınacağını duyurdu. 10 kişi kalacak yedek yarışmacılar arasında oynanacak oyunda bu sefer sadece bir yemek üzerinden değerlendirme yapılacak.

Pelin zaman kimdir?

Yarışmaya İstanbul'dan katılan Pelin Zaman, tarihinde doğmuştur. Havalimanında yolcu hizmetleri memurluğu yapan Pelin, işletme mezunudur. 2 sene açık öğretimle aşçılık eğitimi alan Masterchef Pelin, seyahat ederek çok sayıda ülke gezmiştir.

MasterChef 29 Ağustos Kim Elendi?

Potadaki isimler arasında eleme gecesi gerçekleşen büyük mücadele sonucu Masterchef Türkiye'de elenen isim belli oldu. Danilo Zanna şefin imza tabağı olan Ragiz yemeği için tezgah başına geçen yarışmacılardan elenen isim Görkem oldu.

Selin Öztürk Aydın Kimdir?

Selin Öztürk Aydın, 1990, İzmir doğumludur. Evli ve Toprak isimli bir oğlu olan yarışmacı, Manisa Celal Bayar Üniversitesi mezunudur. Kendisini genç girişimci olarak tanımlayan yarışmacı, Atalante Danışmanlık ve Eğitim Hizmetlerinin kurucusudur. Firması, İnsan Kaynakları ve Eğitim alanında faaliyet göstermektedir.