iTunes iPhone nasıl müzik yüklenir?

İçindekiler:

  1. iTunes iPhone nasıl müzik yüklenir?
  2. iTunes ile indirilen dosyalar nerede?
  3. iPhone 3 e nasıl müzik yüklenir?
  4. Apple indirilen müzik nasıl zil sesi yapılır?
  5. Apple bilgisayarda nereye yedekliyor?

iTunes iPhone nasıl müzik yüklenir?

Mac veya PC'nizde
  1. Apple Music uygulamasını veya iTunes'u açın.
  2. Arşivinize eklemek istediğiniz müziği bulun.
  3. Parça eklemek için Ekle düğmesini. tıklayın. Albüm, oynatma/çalma listesi veya video klip eklemek için +Ekle'yi tıklayın.

iTunes ile indirilen dosyalar nerede?

Müzik uygulamasında Arşiv'e dokunun, sonra Albümler veya Parçalar gibi bir kategoriye dokunun, yalnızca iPhone'da saklanan müzikleri görüntülemek için İndirilenler'e dokunun. Göz atmak için kaydırın veya sonuçlarınızı filtreleyip aradığınızı bulmak için sayfayı aşağı kaydırıp arama alanına yazın.

iPhone 3 e nasıl müzik yüklenir?

Müzikleri her zaman indirme: Ayarlar > Müzik bölümüne gidin, sonra Otomatik İndirmeler'i açın. Eklediğiniz parçalar otomatik olarak iPhone'a indirilir. İndirme işlemini görme: Arşiv ekranında İndirilen Müzik'e dokunun, sonra İndiriliyor'a dokunun.

Apple indirilen müzik nasıl zil sesi yapılır?

Ayarlar > Ses ve Dokunuş'a gidin. Sesler ve Titreşim Modelleri altında, değiştirmek istediğiniz sese dokunun. Nasıl çaldığını duymak ve yeni ses olarak ayarlamak için bir zil sesinin veya uyarı tonunun adına dokunun.

Apple bilgisayarda nereye yedekliyor?

Finder ve iTunes, yedeklemeleri bir Yedekleme klasörüne kaydeder. Yedekleme klasörünün konumu işletim sistemine göre farklılık gösterir. Yedekleme klasörünü kopyalayabilirsiniz ama kesinlikle farklı bir klasöre, harici sürücüye veya ağ sürücüsüne taşımayın.