Auzef nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. Auzef nasıl giriş yapılır?
  2. Aksis harç ödeme nasıl yapılır?
  3. Aksis şifresi nasıl alınır?
  4. Auzef sınavları nasıl olacak?
  5. Auzef harç ödeme Hangi banka 2021?
  6. Auzef harç ücretleri hangi bankaya yatırılıyor?

Auzef nasıl giriş yapılır?

AUZEF ONLİNE FİNAL SINAVINA NASIL GİRİLİR? 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi bitirme (final) sınavlarına https://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden girebilirsiniz.

Aksis harç ödeme nasıl yapılır?

AKSİS sistemine (https:/aksis.istanbul.edu.tr/) giriş yaptıktan sonra “Harç Bilgileri” kısmından “Referans Numara'sına ulaşabilirsiniz. Online ödeme işlemini gerçekleştirmek için aynı sayfada yer alan “Ödeme Yap” butonunu tıklayınız.

Aksis şifresi nasıl alınır?

http://aksis.istanbul.edu.tr/ adresinden “Şifremi Unuttum” linkini tıklayarak gerekli alanları doldurunuz. (Şifreniz AKSİS sisteminde kayıtlı olan e-posta adresinize gönderilecektir.) “Parola Değiştir” butonu tıklandıktan sonra eposta adresinize yeni şifre onay linki gönderilecektir.

Auzef sınavları nasıl olacak?

Fakültemiz tarafından gerçekleştirilen sınavlar geneli çoktan seçmeli test şeklinde yapılmaktadır. Her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir. Bazı Uzaktan Öğretim programlarında çoktan seçmeli sınav tipinin dışında Klasik ve Sözlü sınavlar uygulanabilmektedir.

Auzef harç ödeme Hangi banka 2021?

Ödemenizi HalkBank Şube/ATM'lerinden ya da AKSİS sistemi üzerinden online yapabilirsiniz.

Auzef harç ücretleri hangi bankaya yatırılıyor?

Kayıt yenileyecek öğrenciler 17.09.2018 – 30.09.2018 tarihleri arasında Halkbank ATM ve Şubelerinden ya da AKSİS otomasyon sistemi üzerinden Kredi Kartı ile ödeme işlemlerini gerçekleştirmelidir.