Rüyada idrar gormek ne demek?

İçindekiler:

  1. Rüyada idrar gormek ne demek?
  2. Rüyada kendi çişini görmek ne anlama gelir?
  3. Rüyada tuvalete çiş yaptığını görmek ne anlama gelir?
  4. Rüyada altına idrar yapmak ne anlama gelir?
  5. Rüyada Çiş yapmak ne anlama gelir?
  6. Rüyada küçük çişini yapmak ne anlama gelir?
  7. Rüyada altına çiş yapmak ne anlama gelir?

Rüyada idrar gormek ne demek?

Rüyada idrar görmek genel olarak hayırlı yorulmaktadır. İdrar görmek genel olarak ikili ilişkiler büyük sorunların yaşanacağının habercisidir. Ayrıca bazı yorumculara göre de idrar görmek kötü bir haber alınacağına delalet eder. Rüyada idrar görmek kişilerin aşk hayatların bazı olumsuzluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kendi çişini görmek ne anlama gelir?

Bir kimsenin rüyada kendisinin bilinmeyen bir yere sidik ettigini, görmesi, o yerden bir hanimla evlenmesi, yahut o yerden bir cariyenin nasi ile tabir edilir. Bazi tabirciler, rüyada sidik ettigini gören kimsenin rüyasini geçimleri üzerine lazim olan kimselere yapacagi infak ile tabir, etmislerdir.

Rüyada tuvalete çiş yaptığını görmek ne anlama gelir?

RÜYADA TUVALETE İŞEDİĞİNİ GÖRMEK Rüyada tuvalete işediğini ve çişini sağa sola sıçrattığını gören kişinin rüyası o kimsenin zenginliğe kavuşacağı anlamına gelir. Maddi sıkıntıların ve geçim derdinin çözüleceğine, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada altına idrar yapmak ne anlama gelir?

Rüyada Altına İşediğini Görmek Rüyada altına kaçırmak ve bu duruma üzülmek utanılacak ve yüz kızartacak bir işe karışmaya işaret eder.

Rüyada Çiş yapmak ne anlama gelir?

Rüyada Altına İşediğini Görmek Rüyada altına kaçırmak ve bu duruma üzülmek utanılacak ve yüz kızartacak bir işe karışmaya işaret eder. Rüya sahibi girişeceği işte ahlaksız davranacak veya ahlaksızlık yapan insanlarla ortak olacaktır diye delalet edilir.

Rüyada küçük çişini yapmak ne anlama gelir?

Rüya sahibinin uykusunda küçük çişini yaptığını gördüğü yer makbul bir yerse rüya sahibi için mutluluk verici olumlu gelişmeler meydana geleceği şeklinde yorumlanır fakat rüya sahibi uykusunda hiç olmadık bir yere küçük çişini yaptığını görürse o halde bu da canın sıkılmasına, işlerinin bozulmasına ve dolayısıyla da ...

Rüyada altına çiş yapmak ne anlama gelir?

Rüyada altına kaçırmak çoğu durumda olumlu olarak yorumlanır ve mala, mülke işaret ettiği söylenir. Rüyada altına kaçırdığını gören kimse zenginleşerek refaha erer. Rüyada altına kaçırmak zenginlik işareti olarak yorumlanır.