LYS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

İçindekiler:

  1. LYS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  2. LYS sınav sonucunu nasıl öğrenebilirim?
  3. LGS sınav sonuçları nereden bakılıyor?
  4. TYT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2021?
  5. LGS sınav sonuçlarına nereden bakılıyor?
  6. Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak TYT?
  7. TYT sonuçlarına nasıl bakılır?
  8. LGS sonuçları 2021 Nereden bakılır?

LYS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Peki, sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, tercihler ne zaman alınacak? 8. sınıf öğrencilerine yönelik Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav 6 Haziran'da yapıldı. Sınav sonuçları, 30 Haziran 2021'de "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek.

LYS sınav sonucunu nasıl öğrenebilirim?

Milli Eğitim Bakanlığı, LGS sınav sonuçlarını http://sonuc.meb.gov.tr/ adresinden açıklandı.

LGS sınav sonuçları nereden bakılıyor?

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 6 Haziran'da yapılan merkezî sınavın sonuçları açıklandı. Adaylar, sınav sonuçlarını "meb.gov.tr" adresinden öğrenebilecek. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da LGS sınav sonuçları ile "Merkezî Sınav Değerlendirme Raporu"nu yayımlandı.

TYT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2021?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. YKS 2021 sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM'nin sınav takvimine göre 2021 YKS sınav sonuçları 4 Ağustos'ta açıklanacak.

LGS sınav sonuçlarına nereden bakılıyor?

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 6 Haziran'da yapılan merkezî sınavın sonuçları açıklandı. Adaylar, sınav sonuçlarını "meb.gov.tr" adresinden öğrenebilecek.

Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak TYT?

YKS'de YKS'de TYT, AYT ve YDT sınavları tamamlandı, adaylar artık ÖSYM'nin verdiği sonuç tarihini bekliyor. YKS sınav sonuçları 4 Ağustos'ta açıklanacak.

TYT sonuçlarına nasıl bakılır?

27-28 Haziran tarihlerinde uygulanan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sonuçları, 27 Temmuz tarihinde saat 07.30'da açıklanacaktır. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adaylara gönderilmeyecek olup adaylar, sınav sonuçlarını ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ya da ÖSYM Mobil cihazlarından T.C.

LGS sonuçları 2021 Nereden bakılır?

LGS tercih sonuçları “http://www.meb.gov.tr” adresinden öğrencilerin erişimine açıldı. Sonuçların açıklanmasının ardından birinci nakil başvuruları 26-30 Temmuz tarihleri arasında alınacak.