Koltuk altı kararması 1 günde nasıl geçer?

İçindekiler:

  1. Koltuk altı kararması 1 günde nasıl geçer?
  2. Vajina Kararmasi nasil beyazlar?
  3. Koltuk alti ve ozel bolge Kararmasi neden olur?
  4. Koltuk altı nasıl beyazlar?

Koltuk altı kararması 1 günde nasıl geçer?

Koltuk altı kararması; karbonat, limon, patates, salatalık ve pirinç ile bitkisel olarak düzeltilebilir. Tuz ve limon suyunu karıştırdıktan sonra koltuk altına uygulamak belirli bir süre sonra hem renginin açılmasını hem de kılların geç uzamasını sağlayabilir.

Vajina Kararmasi nasil beyazlar?

Portakalın kabuklarını ezin ve bir miktar yoğurtla karıştırın. Bikini bölgesi( vajina) kararması olan bölgeye belirli aralıklarla uygulayın. Balı süt tozunu ve bir miktar badem yağını karıştırın. Macun kıvamına getirdiğiniz karışımı kararma olan vajina bölgesine sürün.15dk beklettikten sonra yıkayın.

Koltuk alti ve ozel bolge Kararmasi neden olur?

Çoğu kişi koltuk altı kararmasının nedenini terlemeye bağlasa da kullanılan ağdalar, jiletler, epilasyon aletleri, deodorantlar ve antiperspirantlar bu bölgenin kararmasına neden olan durumlardır. Kullanılan ürünlerin yanı sıra koltuk altı kararması genetik olarak da meydana gelir.

Koltuk altı nasıl beyazlar?

Karbonat koltuk altı beyazlatmada en yaygın bilinen ve kullanılan yöntemlerden biridir. Tüm gözeneklerin açılmasını sağlar, koltuk altınızı beyazlatır ve deodorant gibi kimyasal maddelerden korur. Karbonatı bir miktar suyla macun kıvamına getirerek koltuk altlarınıza sürün bir süre bekletip durulayın.