MasterChef ten bu hafta kim elendi?

İçindekiler:

  1. MasterChef ten bu hafta kim elendi?
  2. Mast3rchef kim elendi?
  3. MasterChef yedekler kaç kişi?
  4. MasterChef kim aday çıktı?
  5. Masterchef yedek kadro kimler var?
  6. Masterchef yedek kadro kaç kişi?
  7. MasterChef te eleme adayları kim oldu?

MasterChef ten bu hafta kim elendi?

Yarışmacılar Mehmet Yalçınkaya'nın armudiye isimli imza yemeğini yaparak yarıştı. Yarışmacıların yemeklerini değerlendiren şefler elenen ismi açıkladı. MasterChef'in bu hafta elenen yarışmacısı Fatma oldu.

Mast3rchef kim elendi?

sorusu yanıt buldu. Mustafa, Milhan, Ateş, Araz, Şükrü ve Safanur'un yarışmada kalabilmek için kıyasıya mücadelesinde istenen tabağı en az başarılı yapan isim Şükrü jüri kararıyla yarışmaya veda etti.

MasterChef yedekler kaç kişi?

MasterChef Türkiye'de Somer Sivrioğlu, iki yedek yarışmacı daha alınacağını duyurdu. 10 kişi kalacak yedek yarışmacılar arasında oynanacak oyunda bu sefer sadece bir yemek üzerinden değerlendirme yapılacak.

MasterChef kim aday çıktı?

Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı alan Milhan ilk eleme adayı olarak Hasan'ı seçti. Diğer eleme adayı da yapılan oylama ile Dilara oldu. Böylece bu haftanın eleme adayları Emre, Fatma, Hasan ve Dilara oldu.

Masterchef yedek kadro kimler var?

Masterchef 2021 Yedeklerden Katılacak Yarışmacılar
  • Araz Aknam (Ana kadroda)
  • Azize Polat (Ana kadroda)
  • Samet Enes.
  • Merve Karagül.
  • Zerda Karagülle.
  • Nursima Toğaç
  • Berk Vural Urun.
  • Mert Ateş Durukan (Ana kadroda)
Daha fazla öğe...

Masterchef yedek kadro kaç kişi?

SON İKİ YEDEK YARIŞMACI MasterChef Türkiye'de Somer Sivrioğlu, iki yedek yarışmacı daha alınacağını duyurdu. 10 kişi kalacak yedek yarışmacılar arasında oynanacak oyunda bu sefer sadece bir yemek üzerinden değerlendirme yapılacak. Gelecek hafta, bir tur üzerinden değerlendirme sonucunda bir isim ana kadroya girecek.

MasterChef te eleme adayları kim oldu?

MasterChef'in son bölümünde 2 Eylül bireysel dokunulmazlığın sahibi Milhan oldu. Milhan ilk eleme adayı olarak Hasan'ın ismini verdi. Diğer eleme adayı da yapılan oylama ile Dilara oldu. Böylece bu haftanın eleme adayları Emre, Fatma, Hasan ve Dilara oldu.