Vodafone eksiye düşme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Vodafone eksiye düşme nasıl yapılır?
  2. Turkcell eksi bakiye açma nasıl yapılır?
  3. Cep avans iptali nasıl yapılır?
  4. Turkcell TL ye nasıl bakılır?
  5. Vodafone yanımda tarife yenileme nasıl yapılır?
  6. Vodafone Cep Nakit Kart nedir?
  7. Nakit Avans ne demek?
  8. Turkcell avans TL'den nasıl yararlanılır?
  9. Telefonda kaç TL olduğu nasıl öğrenilir?
  10. Turkcell TL ile paket nasıl yapılır?

Vodafone eksiye düşme nasıl yapılır?

Vodafone Cep Avans servisinden yararlanmak için kısa mesaj atmanız yeterlidir. Vodafone Cep avans servisini açmak için CEPAVANS yazıp 7000'e ücretsiz gönderebilirsiniz. Ayrıca 00 00 Müşteri Hizmetleri veya Vodafone Mağazaları'nden destek alabilirsiniz.

Turkcell eksi bakiye açma nasıl yapılır?

Servise abone olmak isteyen abonelerimiz AVANS yazıp 2200'a mesaj gönderdiğinde abonelik anında aktiflenmektedir.

Cep avans iptali nasıl yapılır?

Cep Avans Servisi abonelğini sonlandırmak için;
  1. AVANSIPTAL yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz.
  2. 00 00 Müşteri Hizmetleri veya Vodafone Mağazaları'nden destek alabilirsiniz.
  3. AVANSIPTAL, AVANS IPTAL veya IPTAL CEPAVANS yazarak 7000'e ücretsiz gönderebilirsiniz.

Turkcell TL ye nasıl bakılır?

Hattınızdaki TL miktarını hemen öğrenmek için tıklayınız. Ayrıca, cep telefonunuzdan *123# tuşlayıp, arama tuşuna başarak da öğrenebilirsiniz. Ayrıca adınıza devlete ödenen Telsiz Kullanım Ücreti güncel borç bakiyenizi öğrenmek için önce *100# yazıp ardından arama tuşuna basın.

Vodafone yanımda tarife yenileme nasıl yapılır?

Yanımda İnternet: Tarife değişikliğinizi Yanımda İnternet "Geçebileceğim Tarifeler" sayfası üzerinden de hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 7000 Sesli Yanıt Self Servis'i arayarak ya da telefonunuzun mesaj bölümüne geçmek istediğiniz tarifenin kodunu yazarak 7048'e SMS gönderebilirsiniz.

Vodafone Cep Nakit Kart nedir?

1 Kasım da hizmete giren Vodafone Cep Nakit Kart para gönderme gibi işlemleri çok daha kolay bir şekilde yapmanızı sağlayan bir hizmet. Bu hizmet sayesinde istediğini cep telefonu numarasına istediğiniz zaman kolay bir şekilde para gönderebiliyorsunuz. Visa logosu bulunan yerlerden alışveriş yapabiliyorsunuz.

Nakit Avans ne demek?

Nakit avans, kredi kartlarının limiti doğrultusunda ve belirli şartlar altında dilenen saat nakit ihtiyacının karşılanabildiği bir nevi kredi çeşididir. Nakit avans için kredi ile kredi kartının birleştirilmesi ile ortaya çıkan bir hizmet şekli açıklaması da sıklıkla kullanılmaktadır.

Turkcell avans TL'den nasıl yararlanılır?

Avans TL kullanmayan ve 90 günden uzun süredir Turkcell'li olan müşterilerimiz aylık 2,10 TL karşılığında servisten yararlanabilecektir. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Vergiler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız​. ​Servisi kullanmak için hemen AVANS yazıp 2200'a ücretsiz gönderin.

Telefonda kaç TL olduğu nasıl öğrenilir?

3. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz. 4. *123# ile bakiye sorgulamak için: *123#'yi arayarak telefonunuzun ekranında mevcut TL miktarınızı görebilirsiniz.

Turkcell TL ile paket nasıl yapılır?

Kullanıcılar "*400#" kodunu girip arama yaptıktan sonra tüm servisleri görebilecekleri ana menüye ulaşırlar ve ilgili numarayı tuşlayarak ve göndererek işlemlerini yapmaya başlarlar. İşlem yapmak istedikleri servisi seçtikten sonra menüde ilerleyebilir; menüden istedikleri miktarda TL veya paket yükleyebilirler.