Turkcell paket yapmak için ne yapmalı?

İçindekiler:

  1. Turkcell paket yapmak için ne yapmalı?
  2. Turkcell yeni faturalı hat kaç TL?
  3. Turkcell faturalı hat alınca ücret ödeniyor mu?
  4. Faturalı hat alınca ücret ödeniyor mu?
  5. Turkcell yeni hat alma ücreti ne kadar?

Turkcell paket yapmak için ne yapmalı?

Kullanıcılar "*400#" kodunu girip arama yaptıktan sonra tüm servisleri görebilecekleri ana menüye ulaşırlar ve ilgili numarayı tuşlayarak ve göndererek işlemlerini yapmaya başlarlar. İşlem yapmak istedikleri servisi seçtikten sonra menüde ilerleyebilir; menüden istedikleri miktarda TL veya paket yükleyebilirler.

Turkcell yeni faturalı hat kaç TL?

Turkcell Sim Kart Fiyatları Faturalı hattı tercih eden kişiler 147 TL ödemektedirler ve bu ücret kişilere 12 ay taksitli bir şekilde yansıtılmaktadır. Aylara bölündüğü zaman ise bu ücret 12,25 TL olmaktadır.

Turkcell faturalı hat alınca ücret ödeniyor mu?

Faturalı hat alırken hat parası ödenmemektedir. Fakat tarifeniz kapsamında sizden alınan ücrete vergi dahil edilmektedir. Bu vergi devlet tarafından alınan özel iletişim vergisi olarak bilinmektedir. Sizin faturalı ya da faturasız hattınıza ek olarak yansıtılmaktadır.

Faturalı hat alınca ücret ödeniyor mu?

Faturalı Hat Alırken Ücret Ödeniyor Mu? Faturalı hat alırken hat parası ödenmemektedir. ... Bu para da 12 taksite bölünmektedir. Operatörler üzerinde genellikle 8 -9 TL bir fatura yansıması olmaktadır.

Turkcell yeni hat alma ücreti ne kadar?

Faturasız hat fiyatları belli olsa da faturalı hat fiyatları belli fiyatlar değildir. Faturalı hat alan bir insan herhangi bir kampanyaya göre fiyatını alır ve fiyat belki de kişiye özel olabilir. 2020 yılında hat fiyatları şu şekildedir: Turkcell: En az 100 TL | En fazla 150 TL. Vodafone: En az 95 TL | En fazla 120 TL.