Okul müdür yardımcısı kaç saat derse girer?

İçindekiler:

  1. Okul müdür yardımcısı kaç saat derse girer?
  2. Müdür yardımcısı ne iş yapar?
  3. Okul müdür yardımcısının görevi nedir?
  4. Okul idarecisi nasıl olunur?
  5. Okul müdür yardımcıları haftada kaç saat derse girer?
  6. Müdür yardımcısı kaç saat derse girer?
  7. Okul yöneticileri kimlerdir?
  8. Müdür Yardımcısı Kimdir?
  9. Müdür yardımcısının ek dersi nasıl hesaplanır?
  10. Müdür ne kadar maaş alır?
  11. Okul müdürü kaç saat ek ders alır 2021?

Okul müdür yardımcısı kaç saat derse girer?

MADDE 5- (1) Kapsama dâhil örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görevli; a) Örgün ve yaygın eğitim kurumlarının müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcıları haftada 6 saat, b) Okul öncesi ve sınıf öğretmenleri haftada 18 saat, c) Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenleri haftada 15 saat, ç) Atölye ve laboratuvar ...

Müdür yardımcısı ne iş yapar?

Yönetici asistanı birim yöneticisine idari destek sağlamakla görevlidir. Yöneticinin ihtiyaç duyduğu ve kendisinden istediği çeşitli konudaki görevleri yerine getirmekle yükümlüdür. Bu görevleri yerine getirerek yöneticinin etkili ve süreklilik içerisinde işlerini yapabilmesine yardımcı olmaktadır.

Okul müdür yardımcısının görevi nedir?

Müdür yardımcısı; okulun her türlü eğitim, yönetim, yazışma eğitici etkinlikler, güvenlik, beslenme, bakım, koruma, temizlik, düzen, halkla ilişkiler gibi işleriyle ilgili olarak okul müdürü tarafından verilen görevleri yapar.

Okul idarecisi nasıl olunur?

Devlet okulunda müdür olmak için üniversitelerin eğitim fakültelerinden 4 yıllık lisans derecesi ile mezun olmak gerekir. Ayrıca okul müdürü olmak için başvuru sırasında kadrolu öğretmen olmak gerekir. Özel okulda müdür olmak için de resmi ve ya özel kurumlarda en az iki yıl öğretmenlik yapmış olmak lazım.

Okul müdür yardımcıları haftada kaç saat derse girer?

Karar'ın "Aylık karşılığı ders görevi" başlıklı 5. maddesindeki; "(1) Kapsama dahil örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görevli; a) Örgün ve yaygın eğitim kurumlarının müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcıları haftada 6 saat, ders okutmakla yükümlüdürler.

Müdür yardımcısı kaç saat derse girer?

Örgün ve yaygın eğitim kurumlarında, müdürlük, müdür başyardımcılığı, eğitim şefliği, müdür yardımcılığı yapan öğretmenler haftada 6 saat ders okutmakla yükümlüdürler. Bunlara, ihtisasları içinde veya muvafakat ettikleri takdirde ihtisasları dışında haftada oniki saate kadar ücretle ek ders ve ekzersiz verilebilir.

Okul yöneticileri kimlerdir?

Okul Müdürü Ne Demek? Okul müdürü, yönetiminden sorumlu olduğu kurumda, Milli Eğitim amaçları doğrultusunda, eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinden sorumludur. Okul müdürünün diğer önemli görevleri, güvenlik protokolleri ve acil müdahale prosedürlerini geliştirmektir.

Müdür Yardımcısı Kimdir?

Müdür Yardımcısı, bir kurumun verimliliğini arttırmak, kurallara ve yönetmeliklere uygunluğunu sağlamak için departman yöneticisine yardımcı olmakla görevlidir.

Müdür yardımcısının ek dersi nasıl hesaplanır?

Yatılı okullarda çalışan altı aylık geçici müdür yardımcıları haftalık 18 saat ek ders alırlar. Eğer geçici müdür yardımcıları haftalık 12 saat derse girerse 6+6 dan dolayı 6 saat ek ders daha alır. Toplamda alacağı ek ders 18+6 dan 24 saat ek ders yapar.

Müdür ne kadar maaş alır?

Okul müdürleri göreve ilk başladıkları anda lira maaş alırlar. Bu maaş ile göreve başlayan okul müdürleri deneyim ve tecrübe kazandıkça ortalama lira maaş alırlar. Görevlerinde hızla ilerleyen okul müdürleri ilerleyen zamanlarda lira maaş alma imkanına sahip olurlar.

Okul müdürü kaç saat ek ders alır 2021?

Müdür ve müdür başyardımcılarına ilave ek ders ücreti artışı sağladık Yönetim görevi karşılığında haftalık 20 saat ek ders ücreti alan müdür ve müdür başyardımcılarının ilave ek ders ücretini 4 saatten 5 saate çıkarttık.