Beyzik kelime anlamı nedir?

İçindekiler:

  1. Beyzik kelime anlamı nedir?
  2. Crop ne demek?
  3. Unisex ürün ne demek?
  4. Basic kesim ne demek?
  5. Oversize tişört ne demek?
  6. Crop fit kalıp ne demek?
  7. Unisex Gözlük ne demek?
  8. Unisex isimler nelerdir?
  9. Basic giyim tarzı nedir?
  10. Oversize Kaç Beden?
  11. Oversize tişört neye göre alınır?
  12. Crop fit ne demek?
  13. Crop fit kazak ne demek?

Beyzik kelime anlamı nedir?

Beyzi kelimesi Türkçe'de "yumurta" anlamına gelir. Arapça byḍ kökünden gelen bayḍ veya bayḍat بيض/بيضة z "yumurta" sözcüğünden türetilmiştir.

Crop ne demek?

Crop Top, diyafram üstü gömlek ve bluzu ifade etmektedir. Bel, göbek ve karın kısmının açık kaldığı Crop Top akımı, 1900'lü yılların başında ortaya çıkmıştır. Eski bluz, gömlek ve t-shirtlerle de kullanılabilen Crop Top, göbeğin belirli bir kısmını açıkta bırakılmasına imkan tanımaktadır.

Unisex ürün ne demek?

Hem erkek hem de kadınlara hizmet veren kuaför ve güzellik salonlarına çoğu zaman unisex denir. ... Bu aynı zamanda geleneksel olarak giyim mağazaları veya güzellik ürünleri gibi cinsiyetlere göre ayrılmış diğer hizmet ve ürünlerin tipik bir örneğidir.

Basic kesim ne demek?

1) Basic Nedir? Basic; ana, temel, esas ve basit anlamına gelmektedir. Modadaki yeri de temel, esas ve basit anlamlarından esinlenerek oluşturulmuştur. Yani basic kıyafetlerin modası kolay kolay geçmez, çok kolay kombinlenebilir, modanın temel parçalarından biridir demek doğru olur.

Oversize tişört ne demek?

''Oversize'' terimi, kelimi olarak ''büyük beden'' anlamına gelir. Model olarak salaş, rahat ve normal bedenlerden büyük olan parçalardır. Bol, rahat ve özenmeden ''çabasız şıklık'' anlamında da kullanılabiliyor.

Crop fit kalıp ne demek?

Bir tür üst kıyafet çeşitidir aslında uzun tüs kıyafetlerin aksine göbeğin açıkta kaldığı tişörtlerdir. Hepsi komple göbek üstü olmasa da bel ve orta kısımlar açıkta kalır.

Unisex Gözlük ne demek?

Unisex gözlükler hem erkeklerde hem de kadınlarda iyi duran çerçevelere sahiptir. Stiller, klasik ile modern arasında değişir ve unisex çerçeveler, her yüz şekline ve baş boyutuna uyacak şekilde çok çeşitli malzeme, renk ve boyutlarda sunulmaktadır.

Unisex isimler nelerdir?

Bu isimler Yaşar, Ayhan, Dursun, İsmet, Muzaffer, Ümit, Özgür, İlhan, Hikmet, Yüksel, Özcan, Fikret, Cihan, Şerif, Deniz, Servet, Yücel, Sefa, Hidayet, Sezer, Olcay, Saffet, Güngör, Durdu, Günay, Ömür, İlkay, Kamuran, Kudret, Satı, Şenel, Elvan, Seyhan, Zülfü, Muhterem ve Güner olarak sıralanıyor.

Basic giyim tarzı nedir?

1) Basic Nedir? Basic; ana, temel, esas ve basit anlamına gelmektedir. Modadaki yeri de temel, esas ve basit anlamlarından esinlenerek oluşturulmuştur. Yani basic kıyafetlerin modası kolay kolay geçmez, çok kolay kombinlenebilir, modanın temel parçalarından biridir demek doğru olur.

Oversize Kaç Beden?

Oversize Türkçe karşılığı normal bedeninden büyük demektir. Bir oversize giyim ürünün yazan bedeni örneğin M ise kalıbı XL kadar geniş olabilir.

Oversize tişört neye göre alınır?

Oversize ürünleri seçerken kendi ölçülerinizi veya en yakın bedeni tercih etmelisiniz. Oversize kesimden oluşan 360kstore tişörtlerini ''kendi bedeninizden iki beden büyüklükte'' olarak düşünebilirsiniz. ... Genellikle zayıf vücutlara ''Oversize Tişörtler'' her kombinle oluyor .

Crop fit ne demek?

Uzunluğu diz altı ile ayak bilekleri arasında herhangi bir yerde biten, kesilmiş gibi görünen model.

Crop fit kazak ne demek?

Crop Nedir? Bir tür üst kıyafet çeşitidir aslında uzun tüs kıyafetlerin aksine göbeğin açıkta kaldığı tişörtlerdir. Hepsi komple göbek üstü olmasa da bel ve orta kısımlar açıkta kalır. Yüksek bel kıyafetlerle giyilen son zamanların en trend tişörtlerindendir.