Onur Air uçuşlara ne zaman başlıyor?

İçindekiler:

  1. Onur Air uçuşlara ne zaman başlıyor?
  2. Onur Air 2021 Uçuşları Ne Zaman Başlıyor?
  3. Onur Air hangi illere gidiyor?
  4. Onur Air kaç noktaya uçuyor?
  5. Atlas Jet in sahibi kim?
  6. ONUR AIR satıldı mı?

Onur Air uçuşlara ne zaman başlıyor?

Şirket, 26 Haziran'dan itibaren haftanın her günü İstanbul Havalimanı'ndan Trabzon ve Antalya'ya, haftanın 4 günü ise Bodrum hattında uçuşlara başlayacak. Temmuz başından itibaren iç hatlardaki sefer sayılarını artıracak olan Onur Air, 15 Temmuz'dan itibaren dış hat uçuşlarını yeniden başlatacak.

Onur Air 2021 Uçuşları Ne Zaman Başlıyor?

Onur Air iş başı tarihini değiştirerek 6 Temmuz 2021 Olarak belirledi. Personele yapılan duyuruda şu bilgilere yer verildi; 24/06/2021 tarihli toplantıda Sn.

Onur Air hangi illere gidiyor?

Onur Air'in İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan gerçekleştirdiği yurt içi uçuş rotaları, İzmir, Antalya, Diyarbakır, Samsun, Malatya, Şanlıurfa, Trabzon, Kayseri, Elazığ, Gaziantep ve Adana; yurt dışı destinasyonlar ise Amsterdam, Berlin, Düsseldorf, Erbil, Lefkoşa, Nalçik, Odessa ve Paris.

Onur Air kaç noktaya uçuyor?

Onur Air havayolu şirketi 1992 yılında kurulmuştur. 1992 Mayıs'ından itibaren ilk uçuşlarına başladı. 20 ülkede 80 noktaya, iç hatlarda ise 12 noktaya sefer düzenlemektedir. İlk seferlerine iki adet Airbus A320 kiralayarak başladı.

Atlas Jet in sahibi kim?

Şirket yılında Atlasjet, adıyla dönemin Öger Tur sahibi Vural Öger tarafından kuruldu. İlk uçuşunu 1 Haziran 2001 tarihinde gerçekleştirdi. İç ve dış hat tarifeli uçuşlarına 2004 yılında başlayan şirket Türkiye'de IOSA sertifikalı ilk IATA üyesi özel hava yolu oldu.

ONUR AIR satıldı mı?

Şirket, 250 Milyon Dolara Kudret Tuncel ile Dubai asıllı İngiliz işadamı Mehdi Shams'a satıldı. Türkiye'nin özel havayolu şirketlerinden Onur Air, yeni sahibine uçtu. ... Havacılık sektörüne 1992'de adım atan Onur Air, bugün 1.600 çalışanı ve 32 uçağı ile yurtiçinde 14, yurtdışında 5 tarifeli uçuş gerçekleştiriyor.