Hisse senedi nasıl oynanır?

İçindekiler:

  1. Hisse senedi nasıl oynanır?
  2. Borsayı nereden takip edebilirim?
  3. Borsayı hangi uygulamadan takip edilir?
  4. En iyi borsa uygulaması nedir?
  5. Gümüş nasıl takip edilir?

Hisse senedi nasıl oynanır?

Borsada oynayabilmek, yatırım yapabilmek için ilk olarak borsada hesabınızı açmalısınız . Borsa oynamanın temeli, düşük fiyattan alıp yüksek fiyattan satarak kazanç elde etmektir. Bu amaca yönelik olarak borsada fiyat değişimlerini takip edersiniz ve gördüğünüz hareketler ekseninde alış ya da satış kararı verirsiniz.

Borsayı nereden takip edebilirim?

Yenilenen Anlık Borsa'yı keşfetmek için hemen Akbank Direkt'e giriş yaparak deneyimleyebilir ve tüm tarayıcılar üzerinden ulaşabilirsiniz. Hisse senedi ve VİOP işlemlerinizi kolay ve hızlı gerçekleştirerek yatırımlarınızı güvenle takip edebilirsiniz.

Borsayı hangi uygulamadan takip edilir?

Teknik Analiz modülü tüm Mobil Borsa kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulmaktadır. Teknik Analiz modülü İşCep Mobil Borsa içerisinden kullanıma sunulmuştur. Mobil Borsa' IOS (11 ve üzeri) ve Android (5 ve üzeri) işletim sistemine sahip telefonlarda İşCep'in güncel versiyonunu indirerek kullanabilirsiniz.

En iyi borsa uygulaması nedir?

eToro – Genel olarak en iyi borsa uygulamasıdır. %0 komisyonla ve işlem ücreti olmadan 1,700'den fazla hisse senedine erişim sunar. Libertex – Sunulan 5'ten fazla farklı hesap türleri için en iyi borsa uygulaması.

Gümüş nasıl takip edilir?

Gümüş, bankaların gümüş hesaplarından alınıp takip edilebilir. TL veya Dolar cinsinden gümüş bankaların hesaplarından alınabilir. Merkez Bankası üzerinden gümüş fiyatları takip edilebilir.