Pegasus müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?

İçindekiler:

  1. Pegasus müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?
  2. Pegasus açığa alınan uçak bileti nasıl kullanılır?
  3. Pegasus bilet iptalinde ne kadar kesilir?
  4. Pegasus uçak bileti iptali nasıl yapılır?
  5. Flypgs bol bol nedir?
  6. Bol bol puanlar ne zaman yüklenir?

Pegasus müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?

+ 6777 Pegasus Hava Yolları/Müşteri hizmetleri

Pegasus açığa alınan uçak bileti nasıl kullanılır?

Pegasus Açık Bilet Kuralları Bilet açığa dönüştürüldükten sonra 1 yıl içerisinde kullanılmalıdır. Kredi kartı ile alınmış biletler de açık tarihli bilete dönüştürülebilir. Bilet tarihlendirirken arada ücret farkı varsa üzerine eklenir. Açık biletler başkasına devredilemez ya da bilet üzerindeki isim değiştirilemez.

Pegasus bilet iptalinde ne kadar kesilir?

Uçuşunuza 2 saatten az bir süre kaldığında biletinizle ilgili hiçbir değişikliğe izin verilmeyip tarafınıza iade gerçekleştiremezsiniz. Biletinizi iptal ettirmek istediğinizde ise uçuşunuza 12 saat ve 12 saatten fazla bire süre kaldığı durumda 95 TL işlem bedeli talep edilmektedir.

Pegasus uçak bileti iptali nasıl yapılır?

Biletini flypgs.com veya mobil kanallardan satın alan misafirlerimiz, flypgs.com'da Bilet İşlemleri'nin altında yer alan "İletişim bilgilerini değiştir" seçeneğinden değişiklik yapabilir veya 12 12 numaralı çağrı merkezimizi arayarak değişiklik işlemini gerçekleştirebilir.

Flypgs bol bol nedir?

BolBol Puan Kazan! Pegasus ve iş ortaklarında yapacağın harcamalardan yüzlerce BolPuan kazanırsın. Zaman ve Kontenjan kısıtlamalarına son! İstediğin uçuşu, istediğin saati seçebilir, kontenjan kısıtı olmadan BolPuanlarını kolayca harcayabilirsin!

Bol bol puanlar ne zaman yüklenir?

Pegasus BolBol Shop'tan kazanılan BolPuanlar hesabınıza iade süresi geçtikten sonraki 45 – 75 gün içerisinde firmanın/markanın/mağazanın o satışı onaylamasından sonra yüklenir.