1 Nisan hangi burç olur?

İçindekiler:

  1. 1 Nisan hangi burç olur?
  2. Koc burcu erkeği hangi burç kadınıyla anlaşır?
  3. 20 nisan ayının burcu nedir?
  4. Koç kiminle evlenmeli?

1 Nisan hangi burç olur?

1 Nisan gününde dünyaya gelen bir kişi Koç burcundadır. 1 Nisan Koç Burcu Yükseleni Nedir? 1Nisan günü 05:30 ila 06:30 saatleri arasında Koç yükselen burç olmaktadır. Fakat diğer saatlerde dünyaya gelen kişiler farklı yükselen burca sahip olabilmektedir.

Koc burcu erkeği hangi burç kadınıyla anlaşır?

Koç burcu erkeğinin anlaşabildiği burçlardan biri Boğadır. ... Koç erkeği ile Boğa kadını arasında partnerlik anlamında bir ilişki yaşanacaksa sorun yaşadıkları en önemli konu kıskançlık olacaktır çünkü iki burç da son derece kıskançtır. Koç erkeğinin anlaşabildiği diğer bir burç ise İkizler burcudur.

20 nisan ayının burcu nedir?

Boğa umudun burcudur. Boğasız bir burçlar kuşağı düşünülemez. Sabırlı, sorumluluk sahibi boğa burçlar içinde en insancıl ve sıcakkanlı olanıdır. Boğa insanı ruhsal varlığına olduğu kadar maddesel varlığına da bağlıdır.

Koç kiminle evlenmeli?

Koç kadınlarının en iyi anlaştığı burçlardan biri Aslan burcudur. Yardım sever, güler yüzlü, etkileyici, olgun ve iyimser olan Aslan burçları Koç ile oldukça iyi anlaşabilir ancak ikisi de oldukça iddialı ve dediğim dedik olan bu burçların çatışması da bir hayli mümkündür.