Dışarı çıkma yasağı ne zaman başlıyor?

İçindekiler:

  1. Dışarı çıkma yasağı ne zaman başlıyor?
  2. Sokaga cikma kisitlamasi var mi?
  3. Hafta ici sokaga cıkma yasagı ne zaman?
  4. 4 Temmuz dışarı çıkma yasağı var mı?
  5. Sokağa çıkma yasağı gece kaçta başlıyor?
  6. TR Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mi?
  7. Sokağa çıkma yasağı 12 den sonra mı?
  8. 2021 LGS veliler gelecek mi?

Dışarı çıkma yasağı ne zaman başlıyor?

Sokağa çıkma yasağı hafta içi günleri saat 22:00'den itibaren, pazar günleri ise tam gün uygulanıyordu. Kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan hafta sonu da dahil olmak yasakların kaldırıldığını ancak 1 Temmuz'dan itibaren uygulanmaya başlanacağını duyurdu.

Sokaga cikma kisitlamasi var mi?

1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'ten itibaren ise hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan şehirlerarası seyahat kısıtlamaları sona erecek ve belirtilen tarihten itibaren sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlaması uygulanmayacaktır.

Hafta ici sokaga cıkma yasagı ne zaman?

Hafta içi sokağa çıkma yasağı kaldırıldı ancak karar 1 Temmuz'dan itibaren uygulanacak. Kabine toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan sokağa çıkma yasağının 1 Temmuz'da biteceğini duyurdu. Hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri 22.00'den başlayarak saat 05.00'da sona erecek şekilde uygulanıyordu.

4 Temmuz dışarı çıkma yasağı var mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada, "1 Temmuz'da başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz" ifadesini kullandı. Buna göre bu hafta sonu (3-4 Temmuz) sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak.

Sokağa çıkma yasağı gece kaçta başlıyor?

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması ...

TR Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mi?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. Temmuz ayı itibariyle uygulanacak kararların bir bölümü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.

Sokağa çıkma yasağı 12 den sonra mı?

Kademeli normalleşme adımları ilan edilen sokağa çıkma yasağı saatleri yeni aşamada 1 Temmuz'dan itibaren kaldırılıyor ancak o tarihe dek bugün de dahil olmak üzere sokağa çıkma yasağı 22:00 – 05:00 saatleri arasında uygulanmaya devam edecek. Yeni tedbirlerin 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren hayata geçirilecek.

2021 LGS veliler gelecek mi?

Sınav 6 Haziran 2021 tarihinde, birinci oturum saat 09.30'da, ikinci oturum ise saat 11.30'da olacak. ... Sınav günü en geç saat 09.00'da okulunda hazır bulunmalısın. Kovid-19 tedbirleri kapsamında veliler okul bahçesine alınmayacak.