Arıkanlı Holding kaç şirketi var?

İçindekiler:

  1. Arıkanlı Holding kaç şirketi var?
  2. Yurt içi kargo sahibi kim?
  3. MEF Dershanesi kime ait?
  4. Ibrahim Arıkan aslen nereli?
  5. Yurtiçi Kargo CEO kim?
  6. Yurtiçi Kargo sahibi kim nereli?
  7. MEF Okulu açılımı nedir?
  8. MEF ne demektir?
  9. Habib Arıkan Kimdir?
  10. Arıkanlı Çiftliği kaç dönüm?
  11. Yurtiçi Kargo Genel Müdürü kim?
  12. Metin Kocael kimdir?
  13. Yurtiçi cumartesi kargo alıyor mu?
  14. MEF Hangi okul?

Arıkanlı Holding kaç şirketi var?

Kırk yılı aşkın sürede eğitim, taşıma, sigortacılık, inşaat-mermercilik, enerji, medya-yayıncılık, turizm-sağlık, organik tarım ve şarapçılık alanlarındaki yatırımlarıyla uzmanlaşan Arıkanlı Holding, bugün 7 şirketi kapsayan yatırımlar zincirinin odağında yer alıyor.

Yurt içi kargo sahibi kim?

Yurtiçi Kargo, "Söz Verdiğimiz Gibi" sloganından hareketle 1982 yılında, Dr. İbrahim Arıkan liderliğinde ve Arıkanlı Holding çatısı altında, Türkiye'deki ilk Türk kargo markası olarak kurulmuştur.

MEF Dershanesi kime ait?

İbrahim Arıkan — MEF Okulları

Ibrahim Arıkan aslen nereli?

İbrahim Arıkan (d. , Salur, Sorgun, Yozgat) - (ö. ), Türk iş insanı ve eğitimci. İlkokul öğretmeni olmak üzere sınavla Mimar Sinan Öğretmen Okuluna girdi.

Yurtiçi Kargo CEO kim?

Hakan Subaşı Arıkanlı Holding Genel Koordinatörü / CEO'su.

Yurtiçi Kargo sahibi kim nereli?

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Salur'da dünyaya gelen İbrahim Arıkan, uzun süredir sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi görüyordu.

MEF Okulu açılımı nedir?

1972 yılında Türkiye'de ilk olan MEF (Modern Eğitim Fen) Dershanelerini, 1982'de Türkiye'nin yine ilk kargo şirketi olan Yurtiçi Kargo A.Ş.'yi kurdu. tarihinde tüm şirketlerini, Arıkanlı Holding A.Ş. şemsiyesi altında toplayan Kurucumuz, Dr.

MEF ne demektir?

MEF Üniversitesi on Twitter: "Merhaba. MEF'in açılımı "Modern Eğitim Fen"dir.… "

Habib Arıkan Kimdir?

Habib Arıkan, babası Osman Arıkan'ın da sahibi olduğu özel bir okul ile ilk inşaat işine başladı. Bu işi yaparken, tam da kişiliğine uygun bir iş olduğunu keşfetti. Park Inşaat isimli şirketi kurdu ve ardından Parkway Alışveriş Merkezi'ne hayat verdi.

Arıkanlı Çiftliği kaç dönüm?

Lüzumsuz bonkörlük buna derler işte! Yoksa bizim belediye, holdinglere bağış yapacak kadar çok mu zengin? Bilelim yani… Hizmet yapmak için yer satılıyor, 85 dönüm arazi holdinge özel üniversite yapsın da para kazansın diye tahsis ediyor! Arıkanlı, üniversite kuracak, parasını ödeyecek öğrenciler gidip okuyacak.

Yurtiçi Kargo Genel Müdürü kim?

Yurtiçi Kargo'nun yeni Genel Müdürü Fatih Önyol oldu. Fatih Önyol şirketin yeni genel müdürü oldu. Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Fatih Önyol, profesyonel iş yaşantısına 2003 yılında Arıkanlı Holding Taşıma Grubu şirketlerinden Yurtiçi Kargo'da müfettiş olarak başladı.

Metin Kocael kimdir?

Sürat Kargo'nun genel müdürlüğüne atanan Kocael, Yurtiçi Kargo'da 2010 yılından itibaren 5 yıl boyunca genel müdür yardımcılığı ve ardından 4 yıl genel müdürlük görevini yürütmüştü. Kasım 2019'da Yurtiçi Kargo'yla yollarını ayıran, sonrasında birçok firma için ismi geçen Kocael'in tercihi Sürat Kargo oldu.

Yurtiçi cumartesi kargo alıyor mu?

Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişimiz devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerimizin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerimizde yapılmaktadır.

MEF Hangi okul?

1972 yılında Türkiye'de ilk olan MEF (Modern Eğitim Fen) Dershanelerini, 1982'de Türkiye'nin yine ilk kargo şirketi olan Yurtiçi Kargo A.Ş.'yi kurdu. tarihinde tüm şirketlerini, Arıkanlı Holding A.Ş.