HSBC kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. HSBC kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?
  2. HSBC Premier Müşteri Nasıl olunur?
  3. Yabanci uyruklu kredi çekebilir mi?
  4. HSBC müşteri temsilcisine nasıl ulaşılır?
  5. Vatandaş olmayanlar kredi çekebilir mi?
  6. Yabancılar nasıl ev sahibi olabilir?

HSBC kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

HSBC Dijital Kredi başvurularınızı, şubelerimizi ziyaret etmeye gerek kalmadan, HSBC İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Belge ve imza gerektirmeyen hizmetimiz ile onaylanan kredi tutarınızı anında ve kolaylıkla kullanmaya başlayabilirsiniz.

HSBC Premier Müşteri Nasıl olunur?

HSBC Premier'in dolu dolu ayrıcalıkları ile hayatı dopdolu yaşamak ve yaşatmak için, bankamızda en az 250.000 TL veya muadili döviz cinsinden bakiyenizin bulunması yeterlidir. HSBC ülkelerinden birinde Premier olduğunuzda Türkiye'de de Premier olabilirsiniz.

Yabanci uyruklu kredi çekebilir mi?

Yabancı uyruklu kişilerin Türkiye'de kredi çekebilmeleri için burada yaşıyor ve aynı zamanda da çalışma iznine sahip olmaları gerekmektedir. Bankalar, yabancı uyruklu vatandaşlara kredi vermek için 12 ile 24 ay arası oturma izni ve çalışma izni şartı aramaktadır. Diğer bir şart ise kefil şartıdır.

HSBC müşteri temsilcisine nasıl ulaşılır?

TELEFON BANKACILIĞI. HSBC Bank Telefon Bankacılığı'ndan işlem yapmak için gereken şifrenizi size en yakın HSBC Bank Şubesi'nden, HSBC Telefon Bankacılığı'ndan veya HSBC Bank ATM'lerinden alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Yurt dışından + 0 111'i arayarak ulaşabilirsiniz.

Vatandaş olmayanlar kredi çekebilir mi?

Evet, yabancılar Türkiye'de kredi çekebilmektedir. İhtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve ev kredisi alabilmek için yabancılar Türkiye'deki bankalara tüketici kredisi başvurusu yapabilmektedir.

Yabancılar nasıl ev sahibi olabilir?

Yabancı uyruklu kişilerin, Türkiye'den taşınmaz satın alabilmesi 2644 sayılı Tapu Kanununun 35. ve 36. maddelerinde düzenlenmiştir. Taşınmaz mülk alabilmeniz için, Türkiye'de ikamet izninizin olması şartı aranmamaktadır. Yani ikamet izniniz olmasa bile taşınmaz mülk satın alabilirsiniz.