Turkcell fatura Takip Sistemi Nedir?

İçindekiler:

  1. Turkcell fatura Takip Sistemi Nedir?
  2. Fatura bilgimi nasıl öğrenebilirim?
  3. Turkcell Akıllı fatura ücreti ne kadar?
  4. Turkcell Akıllı fatura ücretli mi?
  5. Turkcell Akıllı fatura özelliği nasıl yapılır?
  6. Telefon faturası ödenmezse ne olur 2020?
  7. Faturalı hat kapanınca ne olur?
  8. Superbox faturamı nasıl öğrenebilirim?

Turkcell fatura Takip Sistemi Nedir?

Turkcell FaturaTakip Servisi'ne üye olduktan sonra kesilen fatura tutarınız, 2 gün öncesi güncel durumunuz cebinize otomatik geliyor. Siz de dilediğiniz zaman GUNCEL FATURA yazıp 2200'e göndererek o ana kadar yaptığınız harcamaların güncel tutarını dilediğiniz kadar sorgulayabilirsiniz.

Fatura bilgimi nasıl öğrenebilirim?

Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Turkcell Akıllı fatura ücreti ne kadar?

Akıllı Fatura Kampanyasına katılan abonelerimiz, Akıllı Fatura Özelliğini, aylık KDV ve ÖİV dâhil 10,10 TL ödeyerek hatlarına ekler ve paket bitiminde kullanabilecekleri Turkcell yönüne aylık hediye 30 dk kazanırlar.

Turkcell Akıllı fatura ücretli mi?

Akıllı Fatura Kampanyası, size özel şimdi ücretsiz!

Turkcell Akıllı fatura özelliği nasıl yapılır?

Kampanyaya AKILLI FATURA yazıp 2200'a göndererek, 532'yi arayarak, iletişim merkezlerinden veya Turkcell.com.tr'den Turkcell şifrenizle giriş yaparak Hesabım'dan başvuru yapabilirsiniz. Gelen onay mesajını EVET yazıp cevapladığınızda kampanya katılımız gerçekleşmiş olur.

Telefon faturası ödenmezse ne olur 2020?

Halen ödeme yapmamanız halinde artık sizi arayanlar size ulaşamaz ve bu hat geçici olarak servis dışıdır uyarısı verir. Hattınız tamamen kapandıktan sonra 1 ay içerisinde hattın borcu ödemezseniz hat iptal olur ve icralık olursunuz.

Faturalı hat kapanınca ne olur?

Faturalı hatlarda borçtan dolayı kapanması halinde fatura tekrar ödendiği zaman hizmet almaya devam edebilirsiniz. Hattın kapanması durumunda belli bir kapanma ücreti hesaba yansıtılmaktadır. Kısıtlanmış ya da tamamen kapatılan hatlarda hizmetlerin tamamen durdurulması durumunda kapanma ücreti tekrar alınmamaktadır.

Superbox faturamı nasıl öğrenebilirim?

FATURA yazıp bir boşluk bırakıp müşteri numaranızı yazarak, 2220' ye gönderdiğinizde borç bilginiz sms olarak iletilecektir.